Galaxy S8 a depășit vânzările lui Galaxy S7 în aproape toate țările

1478

Ca parte a anuțării rezultatelor financiare pentru al doilea trimestru din 2017, Samsung a anunțat că Galaxy S8 a depășit vânzările lui Galaxy S7 în aproape toate țările.

Recunoscut de toată lumea ca cel mai performant smartphone de pe piață, Galaxy S8 se îndreaptă spre un nou record al firmei Samsung. Toate rezultatele centralizate despre vânzări, începând de la punerea pe piață, au arătat o creștere continuă a volumului de vânzări la aceste două super-telefoane.

Ultimele rezultate făcute publice arată că Samsung Galaxy S8 și S8+ au depășit vânzările celor două Samsung Galaxy S7 și S7 Edge în aproape toate țările.

De la momentul deschiderii precomenzilor pentru S8 și S8+, vânzările au crescut într-un ritm impresionant surprinzând și pe reprezentanții companiei Samsung – sau poate nu. Prin urmare, nebunia vânzărilor anunță un nou record pentru un smartphone Samsung.

Imediat după lansarea pe piață, după primul val de vânzări, unii au pus la îndoială cantitatea de unități vândute, ba chiar au susținut că numărul de Galaxy S8 și S8+ ar fi mult mai mic decât cele ale predecesorilor Galaxy S7 și S7 Edge din 2016.

Galaxy S7 Edge a avut parte după lansare de o promovare inedită la Moscova. Cel mai mare panou publicitar realizat vreodată de Samsung, de dimensiunea unui bloc de apartamente cu o înălțime de 80 m și o lățime de 40 m, a afișat un S7 Edge, unde telefonul gigant a rulat și câteva secvențe dintr-un spot publicitar. A fost văzut de peste 700.000 de persoane zilnic.

Directorul Samsung Mobile, DJ Koh, a negat rapid această teorie, susținând că a fost doar un zgomot pentru nimic, iar comercializarea lui Galaxy S8 merge foarte bine.

În această săptămână, atunci când Samsung Electronics a anunțat rezultatelor financiare ale companiei pentru al doilea trimestru din 2017, firma sud-coreeană a confirmat succesul fără precedent al seriei Galaxy S8.

În final consumatorul este cel care face diferența, iar specificațiile și calitățile extraordinare ale celor două telefoane au făcut și fac în continuare furori în rândul clienților, iar rezultatul este peste așteptări.

Conform Samsung, acest duet format din S8 și S8+ a contribuit în mare măsură la vânzările record ale firmei.

Mai mult decât atât, compania afirmă că S8+ s-a vândut chiar mai bine decât S8.

În total, versiunea S8+ reprezintă mai mult de 50% din vânzări.

Abandonarea gamei Edge pentru a beneficia de gama + a fost, prin urmare, o alegere înțeleaptă. Întrebarea este dacă Galaxy Note 8, care va urma în curând să fie lansat, va reuși să depășească acest record.

SURSĂPhoneAndroid