Acasă Stiri Galaxy S8 a depășit vânzările lui Galaxy S7 în aproape toate țările

Galaxy S8 a depășit vânzările lui Galaxy S7 în aproape toate țările

Ca parte a anuțării rezultatelor financiare pentru al doilea trimestru din 2017, Samsung a anunțat că Galaxy S8 a depășit vânzările lui Galaxy S7 în aproape toate țările.

Recunoscut de toată lumea ca cel mai performant smartphone de pe piață, Galaxy S8 se îndreaptă spre un nou record al firmei Samsung. Toate rezultatele centralizate despre vânzări, începând de la punerea pe piață, au arătat o creștere continuă a volumului de vânzări la aceste două super-telefoane.

Ultimele rezultate făcute publice arată că Samsung Galaxy S8 și S8+ au depășit vânzările celor două Samsung Galaxy S7 și S7 Edge în aproape toate țările.

De la momentul deschiderii precomenzilor pentru S8 și S8+, vânzările au crescut într-un ritm impresionant surprinzând și pe reprezentanții companiei Samsung – sau poate nu. Prin urmare, nebunia vânzărilor anunță un nou record pentru un smartphone Samsung.

Imediat după lansarea pe piață, după primul val de vânzări, unii au pus la îndoială cantitatea de unități vândute, ba chiar au susținut că numărul de Galaxy S8 și S8+ ar fi mult mai mic decât cele ale predecesorilor Galaxy S7 și S7 Edge din 2016.

Galaxy S7 Edge a avut parte după lansare de o promovare inedită la Moscova. Cel mai mare panou publicitar realizat vreodată de Samsung, de dimensiunea unui bloc de apartamente cu o înălțime de 80 m și o lățime de 40 m, a afișat un S7 Edge, unde telefonul gigant a rulat și câteva secvențe dintr-un spot publicitar. A fost văzut de peste 700.000 de persoane zilnic.

Directorul Samsung Mobile, DJ Koh, a negat rapid această teorie, susținând că a fost doar un zgomot pentru nimic, iar comercializarea lui Galaxy S8 merge foarte bine.

În această săptămână, atunci când Samsung Electronics a anunțat rezultatelor financiare ale companiei pentru al doilea trimestru din 2017, firma sud-coreeană a confirmat succesul fără precedent al seriei Galaxy S8.

În final consumatorul este cel care face diferența, iar specificațiile și calitățile extraordinare ale celor două telefoane au făcut și fac în continuare furori în rândul clienților, iar rezultatul este peste așteptări.

Conform Samsung, acest duet format din S8 și S8+ a contribuit în mare măsură la vânzările record ale firmei.

Mai mult decât atât, compania afirmă că S8+ s-a vândut chiar mai bine decât S8.

În total, versiunea S8+ reprezintă mai mult de 50% din vânzări.

Abandonarea gamei Edge pentru a beneficia de gama + a fost, prin urmare, o alegere înțeleaptă. Întrebarea este dacă Galaxy Note 8, care va urma în curând să fie lansat, va reuși să depășească acest record.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...