Samsung Galaxy S20 Fan Edition poate sosi ca Galaxy S20 Lite

1116
Sursa Foto: xda-developers.com

Samsung a lansat Galaxy S10 Lite la începutul acestui an ca o versiune redusă a flagship-ului cu același nume. Dispozitivul a fost o surpriză pentru că, deși Samsung oferă tone de dispozitive mid-range, acesta nu folosește de obicei eticheta „Lite” cu marcă emblematică. Acum că seria Galaxy S20 este la vânzare de ceva vreme, oamenii se întreabă despre un model „Lite”. Dar poate se va numi Galaxy S20 Fan Edition.

Informații recente susțin că un astfel de smartphone este deja în lucru. Am scris zilele trecute despre acest Galaxy S20 Fan Edition sau poate Galaxy S20 Lite. Conform surselor XDA-Developers, Samsung dezvoltă o variantă mai mică a lui Galaxy S20 cu număr de model SM-G780 (Global) și SM-G781 (SUA). Această numerotare este în ton cu Galaxy S10 Lite, care a avut numărul de model SM-G770. Samsung se referă la dispozitiv ca Galaxy S20 Fan Edition în notele interne.

Posibil un procesor Snapdragon 865 cu 128 GB stocare pe Galaxy S20 Lite

Conform informațiilor se par că vor exista trei versiuni ale dispozitivului. Modelul global va fi disponibil cu și fără 5G, în timp ce modelul american va fi disponibil doar cu 5G. Specificațiile pentru dispozitivul Samsung Galaxy S20 Lite / Fan Edition sunt încă necunoscute.

Fără să riscăm nimic, credem că va avea cel puțin 128 GB spațiu de stocare și Android 10 cu interfața One UI 2.5. Presupunând că Samsung adoptă o abordare similară ca și în cazul Galaxy S10 Lite, am putea vedea același procesor ca Galaxy S20 obișnuit, un Qualcomm Snapdragon 865.

Fan provine de la latinul modern fanaticus, însemnând „nebun, dar divin inspirat”. Un fan este o persoană care manifestă un interes sau admirație puternică pentru ceva sau cineva. Poate fi o celebritate, un sportiv sau o echipă, o carte, un film sau o anumită marcă.

În ceea ce privește numele, Galaxy S20 Lite pare o alegere normală, raportat la variantele Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite. Dar sunt informații că poate fi numit și Samsung Galaxy S20 Fan Edition. O ediție special dedicată fanilor a fost cerută de mai mult timp de milioanele de fani Samsung. Astfel nu ar fi exclus ca gigantul high-tech să ne satisfacă cererea și modelul să poarte numele „Fan Edition”.

Chiar dacă acest nume capătă sens în acest context, Samsung ar trebui să explice cum a fost proiectat pentru fani. Prețul poate juca un rol foarte important în acest sens. Galaxy S10 Lite a costat în jur de 750 de euro la lansare, astfel încât ne putem aștepta la un preț similar, sperăm mai mic.