Acasă Stiri Samsung Galaxy S20 Lite poate fi lansat la CES 2021 cu un...

Samsung Galaxy S20 Lite poate fi lansat la CES 2021 cu un alt nume

Un model Samsung Galaxy S20 Lite poate fi lansat la CES 2021, dar va veni cu un alt nume. Cunoscutul tipster Max Weinbach, a spus că un Galaxy S20 Lite va fi lansat probabil în ianuarie 2021, în timpul CES Las Vegas. Ei bine, Ross Young, un alt cunoscut analist și CEO al Display Supply Chain Consultants (DSCC), a avut ceva de adăugat. Ross Young a oferit un alt interval de lansare și a spus că este posibil ca dispozitivul să nu fie numit Galaxy S20 Lite.

Suntem încă departe de lansarea acestui smartphone Samsung. Foarte posibil ca gigantul high-tech să meargă cu acest S20 Lite pe urmele lui S10 Lite și Note 10 Lite. Acestea, chiar cu specificații mai reduse decât modelele seriilor din care fac parte s-au vândut totuși destul de bine.

Galaxy S20 Lite se va lansa probabil la CES 2021, dar cu un nume diferit

Ross Young a auzit că telefonul se va numi Galaxy S20 Fan Edition (FE), conform AndroidHeadlines. În plus, șeful DSCC crede că dispozitivul va fi gata de lansare și va ajunge pe rafturile magazinelor pentru sărbătorile din acest an, poate chiar mai devreme decât atât. Atât domnul Weinbach, cât și domnul Young au lansat o mulțime de informații exacte în trecut, așa că vom cine va avea dreptate doar la sfârșitul anului. Numai că, atât sărbătorile din acest an, cât și CES 2021 sunt încă departe, deci lucrurile se pot schimba până atunci.

DSCC este o companie de cercetare de piață cu sediul în Austin, SUA. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță în industria afișajului. Compania are birouri în mai multe orașe din SUA, precum și în Japonia, Coreea și China.

Samsung Galaxy S10 Lite a fost lansat în ianuarie anul acesta. Max Weinbach crede că Samsung va respecta acest ciclu de lansare și nu se va grăbi cu Galaxy S20 Lite. Samsung Galaxy S10 Lite are un cip Snapdragon 855, 6 sau 8 GB RAM și specificații destul de solide. Nu este exact un telefon emblematic, dar nu trebuie scăpat din vedere.

Galaxy S10 Lite a fost lansat cu un preț destul de ridicat. Sperăm că Samsung are planuri diferite pentru prețul viitorului smartphone S20 Lite (Fan Edition). Ținem pumnii! Dacă Galaxy S10 Lite este vreo indicație, Galaxy S20 Lite poate fi echipat cu Snapdragon 865. Până atunci Qualcomm va lansa probabil un Snapdragon 875 mai performant.

Galaxy S20 Lite probabil o încrucișare între Galaxy S20 și Note 20

Galaxy S20 Lite va arăta probabil ca o încrucișare între Galaxy S20 și Note 20. Cel puțin așa credem. Asta dacă nu cumva Samsung se va hotărî să lanseze și un Galaxy Note 20 Lite!

Presupunem că viitorul S20 Lite va avea un ecran Infinity-O cu o gaură poziționată central sus pe ecran. Marginile telefonului vor fi destul de subțiri și probabil smartphone-ul va fi confecționat din metal și sticlă. Telefonul va include un ecran plat și probabil va avea un ecran Full HD+. Ne așteptăm ca Samsung să folosească cel puțin un panou cu rata de refresh de 90 Hz de această dată.

Actualul Galaxy S10 Lite include un ecran cu rata de 60 Hz, dar ratele mari de actualizare vor deveni în curând standard. Compania ar putea utiliza un display de 90 Hz fără probleme, deși poate opta pentru unul de 60Hz pentru reducerea costurilor.

În orice caz, sosirea acestui smartphone este încă departe, iar lucrurile se pot schimba drastic în lunile următoare.

Stiri

Alte două smartphone-uri Galaxy M vor veni în Q4 2020

Văzând că Samsung a lansat deja pe Galaxy M51, ați crede că acesta încheie portofoliul său entry-level din 2020. Nu este așa....

Majoritatea telefoanelor vândute în Germania în Q2 2020 au fost mid-range

Începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 părea foarte sumbru pentru piața germană de smartphone-uri. Vânzările au înregistrat un declin constant...

Samsung ar putea avea vânzări de 54,5 miliarde USD în Q3 2020

Samsung a avut câștiguri decente în ultimul trimestru din cauza vânzărilor puternice de cipuri semiconductoare. Acum semnele pentru acest trimestru sunt mult...

Samsung lucrează la un încărcător de 65W, posibil pe Galaxy S21

Samsung lucrează la un nou încărcător de telefon, încărcător cu numărul de model EP-TA865. Numerotarea ar putea sugera că unele telefoane Samsung...

Galaxy Community a strâns 1 milion USD pentru a sprijini Global Goals

În fiecare septembrie, sute de lideri mondiali se întâlnesc la ONU pentru a promova un nou cadru de cooperare. Anul acesta, Organizația...

Comparație Galaxy A71 vs Galaxy M51: modelul din seria M excelent!

Samsung Galaxy M51 a fost lansat recent și va ajunge la vânzare pe toate piețele, inclusiv Europa și India. Este un telefon...

Samsung Ballie, un robot asistent drăguț de care avem nevoie

Samsung a prezentat anul acesta la CES 2020 Las Vegas robotul Ballie. Este un robot mic în formă de bilă, cu o...