Seria Samsung Galaxy S21 primește actualizarea din iulie 2022

218
Seria Samsung Galaxy S21
Sursa foto: androidheadlines.com

Seria Samsung Galaxy S21 a început să primească actualizarea de securitate din iulie 2022. Astfel se alătură seriei Galaxy S22, lui Galaxy A32 și Galaxy A23 pentru a prelua cea mai recentă actualizare de securitate. Alte smartphone-uri și tablete Galaxy eligibile se vor alătura petrecerii în zilele următoare.

În momentul scrierii acestui articol, SMR (Security Maintenance Release – Versiunea de întreținere a securității) din iulie pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra este lansată în câteva țări europene, inclusiv Germania și Marea Britanie. Noua versiune de firmware pentru telefoanele din aceste regiuni este G99*BXXS5CVFB, potrivit AndroidHeadlines. Actualizarea ar trebui să ajungă în curând și pe alte piețe, inclusiv în SUA.

Actualizarea de securitate din iulie lansată pentru seria Samsung Galaxy S21

Este puțin probabil ca actualizarea pentru seria Galaxy S21 să aducă vreo schimbare notabilă. Se pare că este vorba despre doar de remedieri de securitate. Din păcate, nu avem informații despre asta. Deși ne așteptăm la remedieri pentru zeci de vulnerabilități aici, nu putem confirma gravitatea acestora. Samsung va publica conținutul actualizării din iulie în zilele următoare. La urma urmei, tocmai a început să lanseze noul patch de securitate pe dispozitivele sale.

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din iulie pe dispozitivele sale în weekend. A lansat deja actualizarea pentru cele amintite mai sus. Având în vedere istoria recentă cu privire la aceste actualizări, nu ar trebui să treacă mult până când noua actualizare din iulie ajunge la o mulțime de telefoane și tablete Samsung. Desigur, nu fiecare dispozitiv Samsung va primi noul patch de securitate. În timp ce majoritatea modelelor emblematice îl vor obține, SMR va ajunge la mai puține modele medii și bugetare. Samsung lansează actualizări de securitate lunar, trimestrial sau bianual pe dispozitivele sale ieftine, în funcție de model și vârstă.

Printre filialele Samsung Group se numără și Samsung Heavy Industries (al 4-lea mare constructor de nave din lume ca venituri în 2020); Samsung Engineering și Samsung C&T Corporation (pe locul 13 și respectiv 36 ca mărime companii de construcții din lume).

Dacă aveți un telefon din seria Samsung Galaxy S21 în Europa, ar trebui să primiți în curând SMR-ul din iulie. Deoarece aceste actualizări sunt lansate în loturi, poate dura până la câteva zile pentru ca lansarea să ajungă la toate telefoanele eligibile dintr-o regiune.

Telefonul vă va anunța odată ce actualizarea este disponibilă. Atingeți notificarea pentru a descărca rapid actualizarea. De asemenea, puteți verifica manual actualizările navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.