Posibil ca Samsung Galaxy S21 FE să fie lansat doar în Europa

375
Posibil ca Samsung Galaxy S21 FE sa fie lansat doar in Europa
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a amânat deja lansarea viitorului său smartphone Galaxy S21 FE de câteva ori, exasperând doritorii acestui model. Acum, potrivit ultimelor informații, gigantul sud-coreean va lansa modelul Galaxy S21 Fan Edition la CES 2022 în ianuarie. Inițial, telefonul era setat să devină oficial în SUA, dar se pare că lucrurile s-au schimbat acum.

O nouă informație din Coreea de Sud, via GizmoChina, susține că Samsung Galaxy S21 FE va fi vândut pe o singură piață – Europa. Se pare Samsung a avut în vedere anularea dispozitivului din cauza crizei de cipuri, așa cum indicaseră unele informații anterioare. Cu toate acestea, Roh Tae-moon, șeful diviziei Samsung Mobile, a insistat să lanseze telefonul.

Galaxy S21 FE posibil să fie disponibil doar în Europa

Va fi interesant de văzut cum va reacționa piața la Samsung Galaxy S21 Fan Edition. La un an de la lansarea seriei din care face parte (Galaxy S21) s-ar putea ca S21 FE să nu mai fie suficient de competitiv când va fi lansat pe piață. Modelul Galaxy S20 FE a fost un succes pentru compania Samsung, dar a fost vândut la nivel global. Pe piața europeană, telefonul va fi vândut doar prin anumiți operatori selectați.

Pentru lansarea acestui smartphone, gigantul sud-coreean a mutat lansarea telefoanelor din seria Galaxy S22 de noua generație din ianuarie până în februarie. Seria S22 va fi lansată pe 8 februarie și va fi pusă în vânzare începând cu 18 februarie.

La 18 februarie 1930 a fost descoperită planeta Pluto, de către astronomul american, Clyde Tombaugh, de la Observatorul Lowell, aflat la Flagstaff, statul Arizona. În 2006, Pluto a fost retrogradată la statutul de planetă pitică.

Revenind la Samsung Galaxy S21 Fan Edition, dispozitivul va avea un ecran Full HD+ de 6,4 inch (16,26 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și va fi alimentat de Snapdragon 888 sau Exynos 2100. Ambele cip-uri sunt fabricate de compania Samsung folosind procesul de 5 nm. Dispozitivul va veni în două variante de memorie – 6GB RAM cu 128GB stocare și 8GB RAM cu 256GB stocare. Smartphone-ul va avea o baterie de 4.380mAh cu suport de încărcare rapidă de 25 W.

În ceea ce privește prețul, este de așteptat să coste în jur de 600 euro. Dar pentru a fi siguri va trebui să așteptăm lansarea oficială a Galaxy S21 FE care va avea loc peste mai puțin de două luni.