Samsung Galaxy S21 FE este tot mai aproape de lansare

1044
Samsung Galaxy S21 FE este tot mai aproape de lansare
Sursa Foto: @OnLeaks

Se presupune că cel mai accesibil dispozitiv din seria Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 FE 5G, ar putea fi anunțat în următoarea lună. Predecesorul său, Galaxy S20 FE, s-a bucurat de multă popularitate, recenzii pozitive și s-a vândut foarte bine. Așa că nu este de mirare că următorul smartphone emblematic destinat fanilor să fie foarte așteptat.

Samsung Galaxy S21 FE 5G, cu numărul de model SM-G990N, a fost acum certificat de Bluetooth SIG. Aceasta este organizația care supraveghează licențierea tehnologiilor și mărcilor comerciale Bluetooth pentru producători. În plus, alte două variante de S21 Fan Editon, SM-G990B și SM-G990B_SD au primit, de asemenea, certificarea Bluetooth.

Din certificarea Bluetooth SIG aflăm două lucruri importante: dispozitivul va accepta Bluetooth 5.0 și va lansat în perioada următoare. Ei bine, de obicei, după ce un dispozitiv mobil primește certificarea Bluetooth SIG, apare în aproximativ o lună. Deci, dacă luăm în considerare acest lucru, putem presupune că Samsung intenționează să anunțe pe Galaxy S21 FE undeva prin septembrie.

Samsung Galaxy S21 FE cu 8GB RAM și 256GB stocare

Din scurgerile anterioare, avem o imagine destul de bună despre specificațiile și designul lui Galaxy S21 FE. Se spune că are un ecran Full-HD+ de 6,4 inch (16,26 cm) și, judecând după Galaxy S20 FE, va fi unul Super AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Se zvonește că Snapdragon 888 alimentează telefonul, însoțit de 8GB RAM, iar spațiul de stocare va fi de 128 sau 256 GB. Conform PhoneArena, va avea și opțiunea de extindere a stocării printr-un card micro-SD.

Bluetooth este un standard de tehnologie wireless pentru schimbul de date pe distanțe scurte. Numele „Bluetooth” vine de la regele Harald Bluetooth, care a unit triburile daneze într-un singur regat și a introdus creștinismul.

Toate internele vor primi energie de la o baterie de 4.370mAh cu încărcare rapidă 45W. Galaxy S21 FE ar putea avea, de asemenea, un scaner de amprentă pe ecran, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 și suport NFC. Există, de asemenea, un modul cu trei camere pe spate, cu una ultra-wide și telefoto alături de camera principală.

În ceea ce privește prețul, va costa undeva între 510 și 580 de euro. Dacă am comparat acest preț cu Samsung Galaxy S20 FE care a fost lansat cu 660 de euro, sună destul de convingător. Acum rețineți că aceste prețuri sunt simple conversii din won-ul sud-coreean. Dar, în final prețul real nu ar trebui să fie foarte departe de ele.

Cu toate acestea, privind la specificații și văzând prețul, chiar estimativ, Samsung Galaxy S21 FE pare a fi unul dintre cele mai bune telefoane emblematice 5G ieftine din 2021.