Samsung Galaxy S21 FE primește o actualizare surprinzător de mare

357
Samsung Galaxy S21 FE
Sursă foto: Galaxyclub

Samsung Galaxy S21 FE este un smartphone foarte apreciat de utilizatori. Acum telefonul primește o actualizare surprinzător de mare – cu o listă de modificări surprinzător de scurtă. În orice caz, cel mai recent patch de securitate din luna mai este inclus în pachet.

După ce Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra au primit cea mai recentă actualizare de securitate săptămâna trecută, Samsung Galaxy S21 FE a rămas în urmă. Nu este surprinzător – dispozitivul are hardware diferit și, prin urmare, urmează propriul curs de software și actualizare. Dar acum este și rândul modelului Fan Edition și primească ceva bunătăți.

Samsung Galaxy S21 FE primește versiunea de firmware G990BXXU2CVD9

Și nu este vorba despre orice actualizare. Pachetul descărcabil este de aproximativ 1GB în total și conține versiunea de firmware G990BXXU2CVD9. Nu este greșit, dar lista de modificări atașată arată într-adevăr doar două puncte, dintre care patch-ul de securitate din luna mai este unul. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S22 și Galaxy S21 FE!

Cu toate acestea, celălalt punct implică destul de multe părți ale telefonului Samsung Galaxy S21 FE. Chiar dacă toate intră la „stabilitatea generală a dispozitivului tău a fost îmbunătățită”, sunt unele lucruri interesante aici. Conform GalaxyClub, lista de aplicații actualizate este, de asemenea, un indiciu. Se vorbește pe la colțuri că dispozitivul funcționează mai bine după actualizare, iar durata de viață a bateriei pare să se îmbunătățească.

America de Sud se află pe locul patru în lume în ceea ce privește suprafața (17.840.000 km²), după Asia, Africa și America de Nord. Brazilia este cea mai populată țară din America de Sud, cu peste jumătate din populația continentului.

Samsung Galaxy S21 FE 5G a fost lansat în ianuarie 2022. Telefonul are un ecran de 6,4 inch, Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120 Hz. Procesorul Qualcomm Snapdragon 888 este la bord însoțit de 8GB de memorie RAM și 256GB stocare. Are o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Europa, în Asia și America de Sud. Trebuie să primiți o notificare că actualizarea, lansată prin OTA, a sosit pentru Samsung Galaxy S21 FE. Puteți aștepta până când primiți notificarea automat sau puteți verifica disponibilitatea manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.