Samsung Galaxy S21 FE primește actualizare din iulie

234
Samsung Galaxy S21 FE
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În iunie, Samsung Galaxy S21 FE a primit relativ târziu actualizarea de securitate. De asemenea, actualizarea din iulie a fost lansată abia la sfârșitul lunii – dar încă la timp. La urma urmei, august începe peste câteva zile. Dar, mai bine mai târziu decât deloc, actualizarea din iulie este acum disponibilă pe Samsung Galaxy S21 FE.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy S21 FE nu conține doar cel mai recent patch de securitate, dar modifică și stabilitatea software-ului. Noua actualizarea vine cu versiunea de firmware G990BXXU2CVF6, are o mărime de 398,58 MB și include corecția de securitate din iulie 2022. Potrivit GalaxyClub, actualizarea este disponibilă pentru utilizatorii din SUA, Europa și Asia. Actualizarea este disponibilă și în România, dar versiunea de firmware va diferi în funcție de regiune.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din iulie disponibilă pentru Samsung Galaxy S21 FE

Actualizarea din iulie pentru Galaxy S21 Fan Edition conține 23 de remedieri pentru securitatea sistemului de operare Android. Există chiar și 41 de îmbunătățiri pentru propriul software Samsung. Acestea includ remedieri pentru funcția de căutare, managerul de purtabile și aplicația Telefon. Dar asta nu este totul. Actualizarea promite, de asemenea, să îmbunătățească stabilitatea dispozitivului, precum și „funcții noi și/sau îmbunătățite”.

Telefonul va primi upgrade la software-ul Android 13 (2023), 14 (2024) și 15 (2025) în următorii ani. Același lucru este valabil și pentru actualizările de securitate. S21 FE le va primi cel puțin patru ani (până la începutul lui 2026). În primii trei ani aceste actualizări vor veni lunar.

În anii 1950, software-ul și hardware-ul erau încă conectate și percepute ca o unitate. Software-ul a făcut parte din hardware și a fost numit cod de program. În 1958, statisticianul american John W. Tukey a inventat pentru prima dată termenul de software.

Samsung Galaxy S21 FE 5G a fost lansat în ianuarie 2022. Telefonul are un ecran de 6,4 inch, Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120 Hz. Procesorul Snapdragon 888 este la bord însoțit de 8GB de memorie RAM și 256GB stocare. Are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Ca întotdeauna, actualizarea din iulie 2022 pentru Samsung Galaxy S21 FE 5G va fi distribuită utilizatorilor în valuri. În acest fel poate dura ceva timp pentru a ajunge la unii dintre voi. Deci, dacă dețineți Galaxy S21 FE 5G, ar fi trebui să primiți o notificare despre noua actualizare. Dacă nu a sosit încă, puteți verifica manual accesând Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.