Samsung Galaxy S22 posibil fără cameră foto in-display

479
Samsung Galaxy S22 posibil fara camera foto in display
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung a decis să utilizeze camera in-display pe viitorul său model pliabil Galaxy Z Fold 3. Dar va fi folosită această cameră și în seria Samsung Galaxy S22? În timp ce mai multe informații de până acum presupuneau acest lucru, se pare că nu va fi așa. Gigantul sud-coreean ar putea să lanseze seria Galaxy S22 fără cameră sub ecran.

Viitoarea seria Samsung Galaxy S22 va fi lansat cel mai probabil tot în luna ianuarie, în 2022. Noua serie emblematică este așteptată să sosească cu unele îmbunătățiri față de seria Galaxy S21. Potrivit site-ului web sud-coreean Naver, compania se confruntă cu probleme de calitate și randament în privința acestei tehnologii. În acest fel compania poate fi forțată să renunțe la tehnologia camerei in-display pe viitoarea serie Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22 ar putea sări sub camera sub ecran

Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea o cameră frontală ascunsă sub afișaj, dar seria Samsung Galaxy S22 nu. Conform MySmartPrice, indiscreția a fost făcută publică de unul din directorii Samsung. Printre altele renunțarea la această cameră se datorează designului de pe ecran și randamentului scăzut al producției. În privința designului, camera in-display este vizibilă puțin pe ecran atunci când sunt afișate fundaluri de culori deschise. Se pare că acest lucru nu convine companiei Samsung.

Seria Galaxy S este mult mai răspândită decât seria Z Fold, care poate fi încă definită ca fiind de nișă. Astfel se explică problemele de randament în producție pentru această cameră sub ecran. Totuși compania a decis să utilizeze tehnologia camerei sub-afișaj pe viitorul său model pliabil Galaxy Z Fold 3. Se așteaptă ca smartphone-ul să fie lansat în luna august din acest an. Rețineți că Samsung nu a dezvăluit încă nimic oficial despre Galaxy Z Fold 3 și toate acestea se bazează pe zvonuri și informații din surse terțe.

Periscopul este un instrument optic alcătuit din lentile și oglinzi cu ajutorul căruia se pot efectua observații între două niveluri diferite ca înălțime. Johannes Hevelius este considerat inventatorul telescopului.

Conform zvonurilor recente, Samsung Galaxy S22 (cel puțin modelul Ultra) va avea o cameră principală cu foarte mulți megapixeli, cu stabilizare pe senzor și un obiectiv periscopic cu zoom optic continuu mai mare de 10X. Astfel camerele vor oferi cea mai înaltă calitate la toate nivelurile de zoom intermediare. În cele din urmă, vorbim despre colaborarea cu Olympus.

Pe partea de procesor, ar trebui să găsim noul Snapdragon (895?) și Exynos (2200?), ca de obicei împărțite în funcție de piețe. Ambele cipuri ar trebui să se bazeze pe arhitectura ARMv9 de ultimă generație, în timp ce Exynos ar trebui să includă GPU-uri AMD.