Samsung Galaxy S23 FE este disponibil acum și în Europa

220
Galaxy S23 FE
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În octombrie Samsung a lansat telefonul Galaxy S23 FE iar de atunci acesta a fost disponibil doar în SUA. Acesta nu a fost lansat nici în Coreea de Sud, dar nici în Europa până acum. Acum Samsung Galaxy S9 FE este disponibil în mai multe țări din Europa, dar și în Coreea de Sud. Telefonul are în SUA un procesor Snapdragon, iar în Europa și Coreea unul Exynos. Asta, alături de preț, este singura diferență dintre cele două versiuni Galaxy S23 FE.

Samsung Italia, Franța și Coreea de Sud au anunțat disponibilitatea pe aceste piețe a lui Galaxy S23 FE. Noul smartphone emblematic Fan Edition are un design iconic, camere profesionale și performanțelor fluide în jocuri. În Italia, Samsung Galaxy S23 FE este disponibil într-un pachet exclusiv cu noul Galaxy Buds FE.

Galaxy S23 FE a fost proiectat având în vedere nevoile generației Z, care caută dispozitive de înaltă performanță, de ultimă generație. Fidel designului iconic al seriei S, este în sfârșit disponibil și în Europa în mai multe culori strălucitoare, permițând utilizatorilor să aleagă nuanțele care se potrivesc cel mai bine stilului lor. Galaxy S23 FE este disponibil în culorile White, Mint, Cream, Graphite și Purple.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy S23 FE are un ecran Dynamic AMOLED 2X cu o rezoluție 1080 x 2340 pixeli și rata de reîmprospătare adaptivă de 120Hz (60 ~ 120Hz). În Europa este la bord procesorul Samsung Exynos 2200 însoțit de 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB stocare. Telefonul are o camera principală de 50MP și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare de 25W. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S23 și Samsung Galaxy S23 FE!

Galaxy S23 FE este smartphone-ul perfect pentru cei care doresc să creeze conținut extraordinar, gata de partajat. După apusul soarelui, funcția Nightography a lui Galaxy S23 FE vă permite să realizați selfie-uri clare și portrete cu culori realiste chiar și în condiții de lumină slabă. În același timp, cu Pro Mode puteți să fotografiați prin reglarea vitezei de expunere, a diafragmei focale, a ISO și a altor numeroase funcții, pentru a oferi o notă personalizată fiecărei fotografii și videoclipuri.

OIS – Optical Image Stabilization (Stabilizare Optică a Imaginii). Este o tehnologie care reduce încețoșarea cauzată de mișcarea unei camere în timpul fotografierii. OIS compensează mișcarea telefonului în timp ce faceți o fotografie.

Aplicația Camera Assistant vă permite să vă perfecționați fotografiile. Puteți să alegeți ce funcții profesionale să activați pentru o experiență de fotografie complet personalizată, în timp ce instrumentele de editare integrate bazate pe inteligență artificială fac din Galaxy S23 FE un adevărat studio de editare la îndemână. Pentru jocuri și streaming, procesorul puternic face fiecare acțiune rapidă și fluidă, pentru experiențe de joc interesante și captivante.

Samsung Galaxy S23 FE va funcționa pe Android 14 cu One UI 6.0 din cutie. Telefonul are un preț de 700 euro pentru modelul de bază și 760 de euro pentru modelul cu mai multă stocare. Prețurile pot varia în funcție de țară și magazin.