Samsung India – “The New Epic is coming soon” Galaxy S23 FE mai aproape

1233
Galaxy S23 Fe Samsung India
Sursă foto: Autospyders.com

Lansarea lui Samsung Galaxy S23 FE a fost anunțată oficial de Samsung India. Imaginea teaser notează „Noul Epic va veni în curând – The New Epic is coming soon”. Noul telefon emblematic ieftin este foarte așteptat, deși Samsung nu dezvăluit date privind data lansării sau prețul.

Se așteaptă ca Samsung Galaxy S23 FE să vină cu Snapdragon 8+ Gen 1 sau Exynos 2200. Imaginea publicată de site-ul oficial Samsung India arată trei camere pe spate. Știm din informațiile anterioare că este vorba despre o cameră principală de 50 MP, una de 12 MP cu teleobiectiv și una de 8 MP. O camera selfie de 10 megapixeli va fi plasată frontal.

“The New Epic is coming soon” – Samsung Galaxy S23 FE

Deși imaginea teaser nu dezvăluie data lansării, 91Mobiles citează surse locale de vânzare cu amănuntul, care afirmă că Galaxy S23 FE va fi lansat în India în prima jumătate a lunii octombrie. Accentul de culoare verde confirmă una dintre opțiunile de culoare în care telefonul va fi disponibil.

Galaxy S23 FE este de așteptat să vină cu un afișaj Dynamic AMOLED FHD+ cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm). Ecranul va fi de tip Infinity-O cu o gaură central sus pe ecran pentru camera selfie. Afișajul va avea rata de reîmprospătare de 120 Hz. Ne așteptăm la sticlă (Gorilla Glass Victus) pe față, spate din plastic și cadrul lateral din aluminiu.

În medie, aproximativ 22 grame de aluminiu sunt folosite într-un smartphone. Acesta servește ca un strat de ecranare pentru a proteja circuitele de radiațiile electromagnetice ale antenei, pentru carcase, baterie sau pentru rama laterală.

Viitorul telefon Fan Edition va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 sau Exynos 2200 în funcție de regiune. Vor fi la bord 6/8/12 GB RAM și 128/256 GB spațiu de stocare care ar putea fi extins prin Micro-SD. Android 13 și One UI 5.1 vor fi pe partea de software.

O baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25 W și suport pentru încărcare fără fir va furniza curentul electric necesar funcționării. Ne așteptăm, de asemenea, la o certificare IP68, un senzor de amprentă în afișaj pentru securitate și difuzoare stereo. Sunt informații că telefonul va fi lansat în alb, grafit, lavandă și verde măslină.

Ne așteptăm la o lansare globală în această lună la un preț mai mic semnificativ mai mic decât Samsung Galaxy S23.