Samsung nu face față cererii de telefoane Galaxy S24 în Pakistan!

127
Samsung Pakistan Galaxy S24
Sursă foto: PhoneArena

Peste tot în lume seria Galaxy S24 se vinde mai bine decât a sperat Samsung în cele mai optimiste estimări. Acest lucru a determinat compania să-și ridice obiectivele de producție. Dar, acum a apărut o altă problemă. Sunt informații că pe o altă piață vânzările sunt foarte mari, iar Samsung nu poate față față cererii. În Pakistan există o cerere fără precedent pentru Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra, iar compania se luptă în prezent să satisfacă cererea.

Pakistanul este a cincea cea mai populată țară din lume, ceea ce o face o piață importantă pentru producătorii de smartphone-uri. Se estimează că țara are peste 192 de milioane de utilizatori de telefoane mobile. Potrivit PhoneArena, guvernul pakistanez stimulează producătorii de smartphone-uri să-și asambleze telefoanele în țară. Aproximativ 21 de milioane de telefoane au fost fabricate pe plan intern anul trecut, în mare parte de mărci locale și chineze. Au fost importate 1,7 milioane de unități, conform Autorității de Telecomunicații din Pakistan.

Modelul Galaxy S24 este asamblat în Pakistan, ceea ce îi conferă un avantaj față de compania Apple. În acest fel Apple trebuie să plătească taxe de import, astfel telefoanele companiei americane sunt mai scumpe. Taxa poate ajunge până la 650 de dolari, ceea ce face ca iPhone-urile să fie prohibitiv de scumpe în Pakistan.

Deși majoritatea magazinelor de smartphone-uri comercializează încă seria Emblematică, stocurile sunt epuizate. Samsung spune că lucrează pentru a suplimenta cererea și a relua vânzările de telefoane. “Samsung Electronics lucrează din greu pentru a satisface cererea clienților și anticipăm că vânzările se vor relua în curând.” A declarat un oficial Samsung.

Această situație este de fapt un mare câștig pentru Samsung. Trebuie avut în vedere că Pakistanul este a șaptea cea mai mare piață de smartphone-uri din lume. Totuși, Pakistanul nu este o țară bogată, iar majoritatea oamenilor din țară caută telefoane la prețuri accesibile.  Samsung Galaxy S24 este un telefon emblematic, dar cu preț relativ accesibil.

Pentru ca cererea să fie atât de mare pentru telefoanele din seria Galaxy S24, considerate telefoane scumpe în întreaga lume, încât Samsung se străduiește să o satisfacă, înseamnă că aceste telefoane sunt considerate a fi irezistibil de bune. Nu credem că oamenii din Pakistan sunt nesăbuiți cu banii lor, cum am scris mai sus, pakistanezii nu sunt foarte înstăriți.