Samsung Galaxy S8 Active, disponibil la AT & T din 8 august

1528

Cel mai rezistent smartphone Galaxy de la Samsung, cu un design rafinat și performanțe premium, Samsung Galaxy S8 Active este disponibil la AT & T din 8 august.

Conceput în jurul unui cadru metalic cu o structură îmbunătățită și robustă, acest dispozitiv este foarte rezistent din toate punctele de vedere. Construit în funcție de specificațiile de durabilitate militară, receptorul este rezistent la șocuri, rezistent la spargere, și certificat IP68 cu rezistență la apă și praf. Pe partea din spate există o textura dură și aspră, pentru o prindere sigură. Telefonul este capabil să reziste căzăturilor de la 1,5 metri înălțime pe suprafețe plane.

Dispune de un ecran plat de 5,8 inch Quad HD Super AMOLED cu un raport de aspect de 18,5: 9. Toate celelalte specificații interne, cum ar fi procesorul Qualcomm Snapdragon 835, memoria 4 GB RAM și 64 GB spațiul de stocare, rămân aceleași ca la Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Active vine și cu Bixby, cu un buton dedicat.

O altă caracteristică evidențiată este bateria de 4.000 mAh a lui Samsung Galaxy S8 Active – aceasta nu ar trebui să aibă probleme și va avea o durată de funcționare mai mult de o zi dintr-o singură încărcare.

Are și o aplicație pentru zona de activități cu tentă militară, inclusiv chestii precum cronometrul, busola, barometrul și lanterna.

Galaxy S8 Active este asigurat și caracterizat și printr-un sistem de securitate puternic, cu Samsung Knox, platforma de securitate mobilă, concepută pentru a proteja integritatea dispozitivului. De asemenea, oferă caracteristici biometrice, cum ar fi scanere de amprente și iris. Samsung Knox a devenit o soluție de securitate de încredere și robustă, 29 de guverne au încredere în această platformă de securitate pentru a-și asigura comunicațiile angajaților.

Galaxy S8 Active a fost certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G.

MIL-STD-810G este un standard militar american foarte strict, impus unor dispozitive care sunt pasibile de a fi folosite de US Army. Acest dispozitiv a trecut testul militar format dintr-un set de 21 de condiții specifice de mediu, inclusiv, apă, temperaturi extreme, praf, șocuri, căderi și vibrații, presiune scăzută și altitudine mare.

Acesta va fi disponibil în culorile Meteor Gray și Titanium Gold, și va rula Android Nougat din cutie.

Clienții vor putea achiziționa Galaxy S8 Active la un preț de până la 850 de dolari, sau în rate lunare de 28.34 $ timp de 30 de luni

Interesantă este remarca făcută de firma Samsung, cum că Galaxy S8 Active va fi exclusiv la AT & Tpentru o perioadă limitată de timp„. Aceasta înseamnă că Galaxy S8 Active ar putea fi primul smartphone „Active” de la Samsung care probabil va merge și la un alt operator de telefonie mobilă.

SURSĂSamsung News