Samsung duce Galaxy Security la nivelul următor prin extinderea securității

452
Samsung duce Galaxy Security la nivelul urmator prin extinderea actualizarilor
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că dispozitivele Galaxy vor primi acum actualizări regulate de securitate timp de cel puțin patru ani de la lansarea inițială a telefonului. Prin extinderea actualizărilor de securitate livrate lunar sau trimestrial Samsung oferă utilizatorilor mai multă liniște sufletească în privința datelor personale. Utilizatorii vor avea astfel garanția că datele lor sunt protejate atât timp cât își folosesc dispozitivul Galaxy.

Samsung se mândrește cu oferirea de securitate de neegalat utilizatorilor săi cu Samsung Knox. Platforma sa de securitate la nivel de apărare și tehnologii de ultimă generație are acum Secure Element (eSE) încorporat. Secure Element a obținut un rating „EAL 6+”, cel mai mare rating dintre cipurile de securitate pentru dispozitive mobile, conform Common Criteria. Samsung a introdus recent pentru dispozitivele Galaxy și Knox Vault, care adaugă un alt strat de securitate.

Samsung încorporează securitate de la cip la aplicații pe dispozitivele Galaxy

Samsung este una dintre puținele companii care își proiectează și dezvoltă propriile produse, software și servicii. Compania Samsung are o adevărată protecție end-to-end, din momentul în care planificarea unui nou produs începe până la retragerea unui produs. Incorporând securitate pe fiecare strat al dispozitivelor sale Galaxy, de la cip până la aplicații, Samsung poate proteja informațiile personale în timp real și poate răspunde preventiv la amenințările mobile din ce în ce mai avansate.

După ce o actualizare de securitate nouă a fost instalată nu veți vedea nicio diferență în funcționarea telefonului. Nu o observați, deoarece ea rezolvă probleme sau corectează unele erori, adesea foarte mici, în securitatea dispozitivului, de care hackerii pot profita.

La Samsung, prioritatea noastră numărul unu este să oferim utilizatorilor noștri cea mai bună și mai sigură experiență mobilă. Optimizăm în permanență securitatea produselor și serviciilor noastre”. A declarat Seungwon Shin, vicepreședinte și șeful echipei de securitate la Mobile Communications Business Samsung, conform Samsung Newsroom. „Dispozitivele mobile joacă un rol atât de important în viața noastră, este firesc să vrem să le păstrăm mai mult timp. De aceea, datorită celor mai recente progrese tehnologice, ne angajăm să securizăm dispozitivele Galaxy și mai mult. În acest fel tot ceea ce ar trebui protejat să rămână protejat”.

Securizarea prin patch-uri de securitate la peste 130 de dispozitive

În ultimul deceniu, Samsung a făcut progrese semnificative în raționalizarea și accelerarea actualizărilor sale regulate de securitate. Samsung a lucrat îndeaproape cu partenerii săi de sisteme de operare și cip-set, precum și cu peste 200 de operatori din întreaga lume pentru a se asigura că miliarde de dispozitive Galaxy primesc patch-uri de securitate în timp util. Samsung își menține angajamentul de a oferi actualizări de securitate cât mai repede posibil. Astfel rămâne întotdeauna cu un pas înainte pentru a-și menține utilizatorii în siguranță. De acum peste 130 de modele de dispozitive Samsung Galaxy vor primi actualizări de securitate mai mult de 4 ani.

Samsung consideră că deschiderea și colaborarea sunt esențiale pentru a oferi cele mai bune experiențe mobile pentru oameni. Samsung a lucrat îndeaproape cu peste 1.000 de parteneri pentru a stabili standarde de securitate pentru toate dispozitivele Android. Primul program de actualizare de securitate obișnuit a debutat în 2015. Apoi compania a colaborat cu parteneri din domeniul securității pentru a se asigura că dispozitivele Galaxy sunt cele mai sigure.