Samsung Galaxy SmartTag și SmartTag+ lansate cu seria Galaxy S21

469
Samsung Galaxy SmartTag lansate cu seria Galaxy S21
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung va lansa noul său dispozitiv, ca un mic breloc, Galaxy SmartTag la Galaxy Unpacked 2021 pe 14 ianuarie. Funcțiile SmartTag-ului vor include ID-ul de confidențialitate, locația criptată și asocierea perfectă cu dispozitive interne. Dar ultima informație confirmă că vor fi două dispozitive: Samsung Galaxy SmartTag și SmartTag+.

Ambele dispozitive inteligente de urmărire vor fi lansate alături de seria Galaxy S21 la evenimentul din această săptămână. Detaliile despre trackerul SmartTag au fost subiectul unor articole anterioare pe iLoveSamsung. Nu avem foarte multe detalii despre acest dispozitiv Samsung.

Samsung Galaxy SmartTag+ va cântări 13 grame

Acum, Ishan Agarwal, care este o sursă de încredere pentru scurgerile de tehnologie, a confirmat că va exista o variantă premium a viitorului dispozitiv inteligent de urmărire, numită Galaxy SmartTag+. SmartTag va purta numărul de model EI-T5300, în timp ce SmartTag+ va veni cu numărul modelului EI-T7300. De asemenea, conform 91Mobile, Agarwal a publicat caracteristicile cheie ale viitorului Galaxy SmartTag. Se spune că trackerul se conectează automat la toate dispozitivele dvs. Galaxy. Veți putea suna la telefon apăsând de două ori butonul și partajați locația cu familia și prietenii.

Samsung Galaxy SmartTag va fi, de asemenea, criptat end-to-end și va avea „ID-ul de confidențialitate” pentru securitate. În ceea ce privește dimensiunile, Samsung Galaxy SmartTag va măsura 4x4x1cm și va cântări 13 grame. Ambele trackere vin în negru, oatmeal, denim-blue și mint. Trackerele vor veni în pachete de două și patru. Funcțiile SmartTag+ rămân necunoscute în acest moment, dar ne așteptăm să fie similare cu SmartTag-ul obișnuit, cu unele beneficii suplimentare, desigur.

NCC – National Communications Commission sau Comisia Națională de Comunicații din Taiwan. Este o agenție independentă din Taiwan responsabilă pentru reglementarea telecomunicațiilor, promovarea concurenței și protecția consumatorilor. A fost fondată în 2006.

Dispozitivele de urmărire ar putea prezenta exact același design ca și cel observat pe lista NCC la începutul acestei luni. După dimensiuni și fotografii, Galaxy SmartTag va fi de formă pătrată cu o gaură într-un colt pentru a putea fi pus pe o curea sau un cablu. Prețul pentru brelocul Samsung, confirmat anterior, ar putea fi în jur de 15 euro în Europa. Modelul superior posibil să fie ceva mai scump.

Evenimentul Samsung Unpacked 2021, va începe la 17:00, ora României, pe 14 ianuarie. Punctul culminant al evenimentului va fi viitoarea serie Galaxy S21, care va include trei modele.