Acasă Stiri Samsung Galaxy SmartTag+: modul inteligent de a găsi obiectele pierdute

Samsung Galaxy SmartTag+: modul inteligent de a găsi obiectele pierdute

Samsung Electronics a anunțat lansarea oficială a Galaxy SmartTag+, disponibil începând cu 16 aprilie. Samsung Galaxy SmartTag+ este echipat atât cu tehnologie Bluetooth Low Energy (BLE), cât și cu tehnologie ultra-wideband (UWB). Beneficiind de aceste două tehnologii poate identifica orice locație cu o precizie mult mai mare. Brelocul Samsung folosește, de asemenea, tehnologia de realitate augmentată (AR) pentru a vă ghida vizual către locul în care se află obiectul căutat, folosind camera smartphone-ului.

Galaxy SmartTag+, cea mai nouă iterație Samsung, poate fi atașat articolelor de zi cu zi, cum ar fi un rucsac sau un alt obiect, astfel încât acestea să poată fi localizate cu precizie și ușor prin serviciul SmartThings Find de pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy. Raza de acțiune Bluetooth este de până la 120m fără obstrucție. Necesită configurare inițială pe un smartphone Samsung Galaxy care rulează Android 8.0 sau o versiune ulterioară. Dispozitivul trebuie să aibă și o memorie RAM de 2GB sau mai mare și opțiunea pentru urmărirea locației prin serviciul SmartThings Find al aplicației SmartThings.

Localizați vizual lucrurile cu AR Finder prin Galaxy SmartTag+

Galaxy SmartTag+ este compatibil cu BLE și UWB, astfel puteți utiliza tehnologia AR pentru a găsi lucrul pierdut. Aceasta este disponibilă pe dispozitivele Galaxy cu tehnologie UWB, inclusiv Note 20 Ultra, Galaxy S21 +, Galaxy S21 Ultra și Galaxy Z Fold 2. AR Finder vă ghidează cu o interfață ușor de urmărit pe smartphone-ul echipat cu UWB și vă arată cât de departe sunteți de SmartTag+. Când sunteți aproape de locația dispozitivului, puteți alege ca aceasta să producă un sunet pentru a-l găsi mai ușor.

UWB este un adevărat schimbător de jocuri, ceea ce face posibilă găsirea unui obiect cu o precizie mult mai mare”. A declarat KJ Kim, șeful Mobile R&D Office, Mobile Communications Business la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Vom continua să extindem UWB în întregul ecosistem Galaxy”.

UWB – Ultra-Wide Band este un protocol de comunicație fără fir cu rază scurtă de acțiune. Funcționează prin unde radio la frecvențe foarte mari. FiRa Consortium este organizația non-profit care promovează utilizarea tehnologiei Ultra-wide band – bandă ultra-largă.

Galaxy SmartTag+ poate profita de capacitățile puternice de detectare ale SmartThings Find. Astfel puteți să localizați brelocul pe o hartă, chiar dacă este undeva foarte departe de locul în care vă aflați. Asta pentru că etichetele folosesc conectivitatea BLE și puterea rețelei de dispozitive Galaxy.

Utilizatorii SmartThings Find pot alege să opteze prin aplicația SmartThings și să activeze smartphone-ul sau tableta Galaxy pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și găsească propriile etichete sau dispozitive pierdute. Odată ce ați anunțat că eticheta lipsește în SmartThings Find, orice dispozitiv Galaxy din apropiere va alerta serverul SmartThings despre locația sa și veți primi o notificare. Toate datele din SmartThings Find sunt criptate și protejate, astfel încât locația etichetei nu este dezvăluită nimănui decât dvs.

Vă puteți controla de la distanță dispozitivele inteligente

În plus, Galaxy SmartTag+ și SmartTag sunt utile pentru mai mult decât localizarea bunurilor pierdute. Ați uitat să vă stingeți lampa de noptieră, dar ați părăsit deja casa? În loc să alergați acasă, puteți utiliza oricare din cele două pentru a opri lumina de la distanță. Prin intermediul aplicației SmartThings, puteți alege diferite funcții pe care doriți să le finalizeze dispozitivul Samsung atunci când apăsați sau țineți apăsat butonul de pe acesta.

Samsung Galaxy SmartTag+ va fi disponibil progresiv începând cu 16 aprilie. Disponibilitatea și calendarul pot varia în funcție de piață. Brelocul Samsung funcționează utilizând serviciul SmartThings Find, furnizat în aplicația SmartThings. Pentru a afla mai multe, vizitați www.samsung.com/smartthings.

Stiri

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...

Galaxy Z Fold 2: rezistența la praf este inspirată de aspiratoarele Samsung!

Samsung tocmai a împărtășit o poveste uimitoare care spune multe despre provocările de a proiecta primele modele de smartphone-uri pliabile. Samsung Galaxy...

Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

Tot mai multe zvonuri din ultima perioadă spun că Samsung lucrează la două noi ceasuri inteligente. Cele două ceasuri smartwatch-uri Samsung Galaxy...

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...