Samsung a lansat tableta Galaxy Tab A Kids Edition (2019)

1161
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a listat tableta Galaxy Tab A Kids Edition (2019) pe site-ul său american. După cum sugerează și numele, aceasta este o tabletă destinată copiilor, dar dispozitivul în sine nu este tocmai nou. Este practic un Galaxy Tab A 8.0 (2019) cu o nouă carcasă de protecție. Restul lucrurilor, inclusiv numărul modelului SM-T290, rămân neschimbate față de tableta obișnuită.

Galaxy Tab A Kids Edition (2019) este o adevărată bibliotecă de jocuri distractive și educaționale, videoclipuri și cărți pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani. Samsung Kids include jocuri din Sesame Street, Dreamworks, PBS Kids și National Geographic, conform Sam Mobile. Părinții pot stabili limite pentru cei mici, pot monitoriza și personaliza conținutul pentru fiecare copil.

Galaxy Tab A Kids Edition are peste 10.000 de ore de conținut pentru copii

Fiind o tabletă dedicată copiilor, oferă părinților controale granulare pentru a monitoriza timpul petrecut de copii în fața ecranului și accesul la diferite site-uri. Galaxy Tab A Kids Edition vine cu o perioadă gratuită a aplicației Samsung Kids, cu peste 10.000 de ore de conținut prietenos pentru copii. Aplicația poate fi descărcată și din Google Play Store și pe alte tablete Galaxy. Singura deosebire reală între Kids Edition și modelul obișnuit este adăugarea carcasei de protecție la primul pentru o protecție suplimentară împotriva loviturilor și a inerentelor căderi.

Deoarece este un Galaxy Tab A 8.0 (2019) practic pentru copii, aceasta este dotată cu un display TFT de 8 inch cu rezoluție 1280 x 800. Are procesorul Snapdragon 429, 2 GB RAM, 32 GB stocare internă și slot microSD pentru extinderea memoriei. Camera din spate are 8 MP, camera frontală este de 2 MP, are boxe stereo, un jack audio și dispune de o baterie de 5.100 mAh. Samsung spune că durează peste 13 ore cu o singură încărcare. Are dimensiunile 210 x 124,4 x 8 mm și rulează Android Pie cu interfața Samsung One UI din cutie.

Jack audio, conector de telefon sau mufă pentru căști este o familie de conectori electrici folosiți de obicei pentru semnale audio analogice. Jack-ul audio a fost inventat pentru utilizarea în tablourile telefonice în secolul 19 și este încă utilizat și azi pe scară largă.

Galaxy Tab A Kids Edition (2019) are un preț are un preț identic cu versiunea obișnuită, costă 149,99. Tableta este produsă de Samsung doar în variantă Wi-Fi, nu există nicio informație că ar veni și o opțiune LTE. Carcasa de protecție oferă patru opțiuni de culori diferite, dar tableta în sine este disponibilă doar în argintiu. Dispozitivul este deja disponibil pentru achiziționare de pe magazinul online Samsung din SUA de câteva zile.