O nouă tabletă Samsung, Galaxy Tab A (SM-P205) în pregătire

1229

Samsung are deja o gamă largă de smartphone-uri planificate pentru prima jumătate a anului 2019. Fanii așteaptă cu nerăbdare cel mai mult seria Galaxy S10 și smartphone-ul pliabil Galaxy Fold. Dar, gigantul tech sud-coreean are, de asemenea, cel puțin o nouă tabletă în lucru. Potrivit PhoneArena, aceasta este cunoscută momentan după numărul de model, SM-P205. Comprimatul viitor este considerat a fi următorul membru la seriei Samsung Galaxy Tab A.

Samsung lansează mai multe tablete în fiecare an, variind de la modele bugetare la unele mai scumpe. Gigantul tehnic sud-coreean își vinde tabletele premium, ca parte a gamei Galaxy Tab S, în timp ce ofertele de la mijlocul gamei se încadrează în Galaxy Tab A.

Se pare că viitoarea tabletă Samsung va avea 32 GB de stocare internă și va fi disponibilă în ​​finisaje negre și gri. Firmware-ul pentru tabletă a fost de asemenea văzut sub numărul P205DXU0ARL4. Dar, în acest moment, nu este clar dacă Android 9 Pie va fi inclus direct din cutie.

Galaxy Tab A cu numărul de model SM-P205 va fi o tabletă entry-level

Nu există informații suplimentare în acest moment. Având în vedere denumirea sa Galaxy A, va fi cel mai probabil o tabletă intermediară. Samsung a lansat cel mai recent comprimat din această serie cu aproximativ patru luni în urmă. Galaxy Tab A 10.5 este o tabletă la mijlocul gamei Samsung. Având în vedere că aceasta va fi o tabletă entry-level, ne așteptăm la o construcție din aluminiu. De asemenea, este de așteptat un ecran LCD mai degrabă decât un panou Super AMOLED. Aproapre sigur în partea din spate va exista o singură cameră.

W-CDMA – Wideband Code Division Multiple Access, este un standard de telecomunicați prin unde radio, folosit în rețelele de telefonie mobilă. Semnalul transmis este „răsfirat” ca frecvență pe o lățime de bandă mai mare, devenind mai puțin sensibil la interferențe.

În ultimele luni, Samsung a mai lansat dispozitive Galaxy Tab A cu ecran de 7 și 10,5 inch. Posibil ca tableta viitoare să aibă dimensiuni asemănătoare sau apropiate de aceste produse. Între timp, o altă tabletă Galaxy Tab A, cu număr de model SM-T387W, a fost certificată de comisia americană FCC. Această tabletă oferă suport pentru o serie de benzi W-CDMA și LTE.

În ciuda previziunilor analiștilor că vânzările de tablete vor scădea, Samsung produce tablete care să răspundă nevoilor pieței. Această strategie permite companiei Samsung să-și păstreze poziția de producător de top pe piața tabletelor Android. Având în vedere că va fi o tabletă mijlocie estimăm un preț de aproximativ 350 de euro.

Samsung SM-P205 își va face cel mai probabil prima sa apariție oficială la Mobile World Congress 2019 în februarie.