Samsung Galaxy Tab A8 (2021) – randări și specificații cheie dezvăluite

395
Samsung Galaxy Tab A8 2021 randari si specificatii cheie
Sursa Foto: 91mobiles.com

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va urma modelului Galaxy Tab A7 și se așteaptă să fie lansată în curând. Acum am văzut designul viitoarei tablete de nivel mediu Samsung. Tableta are o singură cameră la spate, difuzoare quad, o mufă audio de 3,5 mm și un port USB Tip-C. Data lansării tabletei Galaxy Tab A8 2021 nu o cunoaștem încă.

Samsung va lansa în curând o nouă tabletă, numită Samsung Galaxy Tab A8 (2021). Acum, colegii noștri de la site-ul 91Mobiles, în colaborare cu Steve Hemmerstoffer (alias @OnLeaks) ne oferă prima privire asupra designului viitoarei tablete Samsung. Au fost publicate mai multe fotografii foarte clare și detaliate, dar și un videoclip unde vedem viitoarea tabletă din toate unghiurile.

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) aproape de lansare

Fotografiile și videoclipul arată designul tabletei din toate unghiurile, lăsând prea puțin loc imaginației. Tableta Samsung se bazează pe predecesorul său, cu rame groase pe toate părțile ecranului și o singură cameră la spate. În plus, OnLeaks oferă specificații cheie pentru Samsung Galaxy Tab A8 (2021).

Viitoarea tabletă Samsung are are un factor de formă dreptunghiular tradițional. Ecranul este înconjurat de rame cam groase, cu rama din partea dreaptă care găzduiește camera frontală pentru chat-uri video. Când țineți tableta în poziție land-scape, cea mai mult folosită, camera se va afla în partea superioară. Senzorul de volum și senzorul de amprentă sunt prezente pe partea dreaptă. Pe spate este prezentă sigla Samsung și o singură camera foto. Partea superioară găzduiește două grilaje pentru difuzoare și un microfon. Partea inferioară conține două difuzoare, un port USB Tip-C și mufa de 3,5 mm.

Steve Hemmerstoffer scrie sub pseudonimul @OnLeaks. El este un blogger francez de reputație mondială care se află la originea multor scurgeri de informații despre smartphone-uri și tablete. În general informațiile sale s-au adeverit.

Steve Hemmerstoffer afirmă că tableta va avea un ecran de 10,4 inch (26,42 centimetri). Cel mai probabil afișajul va avea o rezoluție FHD+, dacă nu una mai mare. Tableta are o cameră de 8MP pe spate. Galaxy Tab A8 (2021) are dimensiunile 246,7 x 161,8 x 6,9 mm (sau 8,7 mm, inclusiv camera spate).

Difuzoarele quad ar trebui să aibă suport pentru Dolby Atmos. Viitoarea tabletă Samsung ar putea fi disponibilă și într-o versiune LTE, dar puțin mai scumpă decât modelul numai Wi-Fi. Din păcate, restul specificațiilor sunt necunoscute cel puțin deocamdată. Vom vedea în curând ce aduce în plus noua tabletă față de Galaxy Tab A7. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab A7 și Galaxy Tab A 10.1!