Samsung a lansat tableta Galaxy Tab Active 2 în India

968

Samsung a lansat cea mai recentă tabletă robustă din gama Active în India, este Samsung Galaxy Tab Active 2. Tableta este certificată cu standardul militar american MIL-STD-810. Este un dispozitiv ultra-durabil, realizat pentru a permite o muncă eficientă în condiții grele. A fost totuși un produs destul de așteptat, a fost anunțată în octombrie 2017 și lansată inițial în SUA în martie 2018. Acum piața indiană se va bucura de acest excepțional dispozitiv, conform SamMobile.

Tableta Galaxy Tab Active 2 poate funcționa cu ușurință în condiții extreme, datorită certificării IP68. Această certificare garantează rezistență la apă de până la 1,5 m adâncime timp de 30 de minute și poate funcționa în condiții de temperaturi extreme cuprinse între -20° C până la +71° C. Va fi disponibilă pentru cumpărare în India de la mijlocul lunii martie 2019.

Galaxy Tab Active 2 este ideală pentru condiții de muncă grele

Galaxy Tab Active 2 este un candidat ideal pentru utilizarea în locuri cum ar fi zone de construcție, terenuri cu zăpadă sau în timpul ploilor abundente. Aparatul funcționează chiar și atunci când ecranul este umed sau când este folosită cu mănuși groase. Tab Active 2 vine cu Samsung Knox și, prin urmare, poate fi folosită pentru stocarea informațiilor sensibile.

În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Tab Active 2 este dotată cu un procesor Exynos 7880 de 1,6 GHz, care se găsește și pe Samsung Galaxy A5 și A7 (2017). Are un ecran LCD de 8 inch HD+ cu o rezoluție de 1200 × 800 pixeli. Tableta are o memorie RAM de 3 GB și memorie internă de 16 GB, extensibilă până la 256 GB printr-o cartelă microSD. Dispozitivul este pus în mișcare de o baterie amovibilă (poate fi înlocuită) de 4.450 mAh. În departamentul foto tableta are o cameră spate de 8 MP și o cameră frontală de 5 MP. Printre caracteristicile suplimentare se numără un senzor de amprentă digitală, Bixby Home și un stilou robust S Pen. Există și un conector POGO și mai multe opțiuni de conectivitate.

POGO, este un conector prin care se poate atașa și conecta temporar o tastatură ergonomică la o tabletă atunci când aveți nevoie de o tastaturi normală. Pogo este o marcă comercială înregistrată a Everett Charles Technologies.

Lansată inițial cu Android 7.1 Nougat, Galaxy Tab Active 2 a fost actualizată la Android 8 Oreo. Cu toate acestea, nu este trecută în ultima foaie de parcurs a gigantului tech pentru actualizarea Android Pie. Inițial a făcut parte din lista cu dispozitivele Samsung prevăzute să primească Android Pie. Prin urmare, nu este clar încă dacă dispozitivul este eligibil pentru actualizarea cu Android Pie sau nu.

Samsung Galaxy Tab Active 2 va fi vândută în India la un preț de aproximativ 720 de dolari. La o piață imensă cum este cea din India, chiar dacă destul de scumpă, Samsung va găsi destui cumpărători. Tableta va fi disponibilă pentru cumpărare de la mijlocul lunii martie.