Samsung Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite anunțate oficial

611
Samsung Galaxy Tab S7 FE si Galaxy Tab A7 Lite anuntate oficial

Samsung a anunțat tabletele Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite. Samsung Galaxy Tab S7 FE aduce caracteristicile preferate ale fanilor de pe seria Galaxy Tab S7, inclusiv un afișaj mare pentru divertisment, muncă creativă și multi-tasking. În  schimb Samsung Galaxy Tab A7 Lite este ideală pentru cei care caută o tabletă compactă pentru acasă și în mișcare.

Galaxy Tab S7 FE va oferi clienților excelentele caracteristici aflate pe seria premium Tab S7, dar la un preț mai mic. Reflectând cea mai dorită caracteristică a tuturor clienților, Galaxy Tab S7 FE are un ecran mare de 12,4 inch (31,50 cm). Acest ecran este perfect pentru divertisment, productivitatea și creativitate. Pe de altă parte Samsung Galaxy Tab A7 Lite are un ecran cu diagonala de 8,7 inch (22,10 cm). Este o tabletă mai compactă, ultra-portabilă poziționată în segmental mijlociu superior al tabletelor Samsung. Dacă vreți o tabletă drăguță pentru un consum mediu media fără funcționalități suplimentare, Galaxy Tab A7 Lite este ideală.

Samsung Galaxy Tab S7 FE cu specificații excelente

Oricând puteți conta pe Samsung Galaxy Tab S7 FE pentru a rămâne productiv. Un S Pen este inclus în cutie, astfel încât să puteți profita la maximum de afișajul mare și de energia suficientă pentru toate sarcinile. Cu Samsung Notes, puteți converti cu ușurință notele scrise de mână pe ecran în text. Păstrați-vă notele organizate cu etichete automate și folosiți Căutarea inteligentă pentru a găsi nota exactă de care aveți nevoie imediat – indiferent dacă este tastată sau scrisă de mână.

În plus, dacă aveți nevoie să deschideți mai multe file sau aplicații simultan, nu trebuie să vă faceți griji: Galaxy Tab S7 FE gestionează cu ușurință multi-tasking-ul. Cu Multi-Active Window, puteți deschide până la trei aplicații simultan. Pentru cei care vor productivitate, Galaxy Tab S7 FE este excelentă. Cu Samsung DeX și o tastatură Book Cover, puteți utiliza tableta la fel ca un laptop. Interfața de utilizare o transformă într-o experiență de tip PC, pentru mai multe sarcini.

Snapdragon 750G este la bord alături de 4 / 6GB RAM și 64 / 128 GB stocare internă. Tableta are o cameră de 5MP frontal și una pe spate de 8MP. Are două difuzoare stereo reglate de AKG. S Pen cu Bluetooth este la bord. Tab S7 FE măsoară 185 x 285 x 6,3 milimetri și are o greutate de 608 grame. Va fi disponibilă în variante Wi-Fi și LTE.

Cu același finisaj metalic elegant aflat pe seria Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 FE vine în patru culori. Acestea sunt Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green și Mystic Pink. Galaxy Tab S7 FE are o baterie puternică de 10.090mAh cu durată mare de viață, pentru a nu fi cu gândul la o priză. Are încărcare rapidă de 45W.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite – compactă și ultra-portabilă

Galaxy Tab A7 Lite este partenerul de transport pentru a urmări conținut și jocuri din mers, la un preț accesibil. Cu un ecran de 8,7 inch găzduit într-un cadru metalic elegantă și durabil, Galaxy Tab A7 Lite este ultra-portabilă. Ramele subțiri din jurul afișajului și boxe duble puternice cu Dolby Atmos pe Galaxy Tab A7 Lite vă aduc mai aproape de povești atunci când vizionați filmele, emisiunile și jocurile preferate.

Cu până la 64GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 1TB cu un card MicroSD, există spațiu pentru orice. Procesorul octa-core MediaTek Helio P22T este însoțit de 3 / 4GB de RAM și 32 / 64GB stocare. Cu o baterie de 5.100mAh și încărcare rapidă adaptivă de 15W treceți ușor peste o zi de utilizare intensă. Galaxy Tab A7 Lite va fi disponibilă în variante Wi-Fi și LTE. Samsung Galaxy Tab A7 Lite are capac metalic durabil, rame subțiri și vine în culorile gri și argintiu.

Galaxy Tab S7 FE 5G va fi disponibil pentru precomandă de la comercianții cu amănuntul selectați începând cu 2 iunie. Din 18 iunie tableta va fi disponibilă la vânzare, conform Samsung Newsroom. În același interval de timp va fi și Samsung Galaxy Tab A7 Lite disponibilă pentru precomandă și la vânzare.

Galaxy Tab S7 FE va avea un preț începând de la aproximativ 680 de euro, în funcție de Wi-Fi sau LTE, RAM și stocare. Galaxy Tab A7 Lite va avea un preț începând de la aproximativ 175 de euro, tot în funcție de memoria RAM și stocare, Wi-Fi sau LTE.

Vom reveni cu prezentarea detaliată a celor două noi tablete Samsung.