Samsung Galaxy Tab S7 FE cu husa Cover Book și tastatura opțională

586
Samsung Galaxy Tab S7 FE cu husa Cover Book si tastatura optionala
Sursa Foto: via SamMobile.com

Modelul mai economic al seriei Galaxy Tab S7, Samsung Galaxy Tab S7 FE se va lansa peste puțin timp. Despre el au apărut și vor mai apărea în continuare diferite informații până în momentul lansării. Acum au apărut primele fotografii cu ediția destinată fanilor unde vedem tableta însoțită de carcasa Cover Book și tastatura opțională.

Prima tabletă Samsung Fan Edition – Samsung Galaxy S7 FE – este în stadiu avansat de producție și lansarea este aproape. O nouă dovadă în acest sens a apărut recent online. De la scurgerile specificațiilor și a fotografiilor oficiale, până la diferite certificări, Galaxy Tab S7 FE a trecut prin toate încercările, dar nu chiar ca prin furcile caudine. A mai rămas să vedem viitoarea tabletă în carne și oase. În timp ce trebuie să mai așteptăm acest lucru am primit noi fotografii ale dispozitivului prin amabilitatea lui Roland Quandt. Chiar dacă Galaxy Tab S7 FE nu va fi la nivelul seriei Galaxy Tab S7, va fi o tabletă de excepție.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Tab S7 FE într-o mare varietate de culori

La fel ca randările pe care le-am văzut înainte, acestea prezintă Galaxy Tab S7 FE așezat în carcasa Cover Book. Dar vedem tableta și în ceea ce este probabil accesoriul pentru tastatură Book Cover. S Pen este și acolo! Vedem și toate cele cinci culori ale carcasei (culorile posibile ale tabletei) – negru, albastru, argintiu, verde și roz. Varietatea culorilor este în mod clar ceva ce Samsung ia în serios pentru dispozitivele sale Fan Edition. Am văzut acest lucru și la modelul Samsung Galaxy S20 FE lansat anul trecut.

Furcile caudine – Expresia corectă nu este „a trece prin”, ci „a trece pe sub furcile caudine”! Expresia se referă la condiţiile umilitoare și înjositoare pe care învingătorul le impune învinsului în luptă. S-a întâmplat într-o strâmtoare aflată lângă Capua, la Caudium, unde romanii au fost învinşi de samniţi.

Din păcate, se pare că Samsung nu va păstra lucruri similare cu Galaxy Tab S7 în materie de specificații. În timp ce Galaxy S20 FE a împărtășit majoritatea funcțiilor emblematice ale seriei Galaxy S20, Galaxy Tab S7 FE este setat să fie o altfel de afacere. Va păstra uriașul ecran de 12,4 inch (31,50 cm) și bateria de 10.090mAh de pe Galaxy Tab S7+, conform SamMobile. Dar în alte zone tableta Fan Edition va beneficia de unele retrogradări ca specificații și caracteristici. Un exemplu: ecranul va fi de tip LCD, iar Snapdragon 865 va fi înlocuit de Snapdragon 750G, care alimentează și Galaxy A52 5G.

Apropo de 5G, noul standard wireless ultra-rapid va fi acceptat pe Galaxy Tab S7 FE, deși va fi oferită și o variantă LTE. Tableta se așteaptă să se lanseze undeva în iunie. Deci nu ar trebui să treacă mult până când vom primi toate detaliile oficiale de la Samsung.