Acasă Stiri Samsung Galaxy Tab S8, primele specificații și caracteristici

Samsung Galaxy Tab S8, primele specificații și caracteristici

Samsung a lansat anul trecut două tablete premium foarte bune, Galaxy S7 și Galaxy S7+. În acest an vom primi urmașele acestor două tablete, ambele cu specificații și caracteristici superioare precedentelor. Recent au apărut mai multe informații despre Samsung Galaxy Tab S8 și în acest fel avem o idee despre ce primim.

Se pare că Samsung lucrează deja la o nouă serie de tablete high-end. Cele mai recente zvonuri indică faptul că noile tablete Samsung Galaxy Tab S8 ar putea sosi cu câteva upgrade-uri frumoase. Cu toate acestea, aceste informații sugerează, de asemenea, că putem pierde din viteza de încărcare.

Samsung Galaxy Tab S8 cu 12GB RAM și 512GB stocare!

Seria Galaxy Tab S8 este așteptată să sosească mai târziu în 2021, probabil în august. Seria va fi compusă din Samsung Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+, care au fost menționate recent pe un canal YouTube cunoscut sub numele de The Galox. Conform informațiilor de acolo, via Pocketnow, noua serie Galaxy Tab S8 va fi alimentată de un procesor Qualcomm Snapdragon 888. Cuplat cu procesorul vom primi 8 sau 12GB de memorie RAM și 128 / 256 GB / 512GB stocare.

Mai mult, noile tablete Samsung vor ajunge cu aceleași configurații de afișare ca seria Galaxy Tab S7. Acest lucru înseamnă că vor avea un ecran LCD de 11 inch (27,94 centimetri) modelul mai mic și un ecran Super AMOLED de 12,4 inch (31,50 centimetri), modelul mai mare. Ambele ecrane vor avea o rată de actualizare de 120Hz.

Pocketnow a fost lansat în 2000 și are sediul în Philadelphia, Pennsylvania, SUA. Este un site care oferă cele mai noi știri și recenzii despre tehnologiile mobile, inclusiv despre smartphone-uri, tablete și wearables.

Încărcare rapidă de 25W pe viitoarele tablete

Ca baterie Samsung Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+ vor merge tot pe mâna seriei Galaxy Tab S7. Bateriile oferindu-ne o capacitate de 8.000 mAh și respectiv 10.090 mAh. Din păcate, încărcarea rapidă nu va fi la fel de rapidă,. Conform informațiilor publicate pe site-ul de mai sus, este posibil să primim doar încărcare rapidă de 25W. Ambele modele din seria Tab S7 au încărcare rapidă de 45W, este un downgrade față de acestea.

Cel puțin în acest moment nu credem că acest zvonuri, chiar dacă în timp se adeveresc, sunt demne de încredere. Pot fi mai degrabă o presupunere. Astfel le vom lua cu o oarecare reținere. Sigur că în perioada următoare vor apărea mai multe informații despre seria Galaxy Tab S8 și ne vom edifica. Că vor fi tablete foarte bine dotate, suntem siguri, este gama premium de la Samsung.

Până atunci cei care doresc o tabletă foarte performantă Samsung au la dispoziție seria Galaxy Tab S7. Sunt două dispozitive excelente al căror preț a mai scăzut în ultimul timp și sunt tot mai tentante.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...