Confirmat: noul ceas Samsung este Galaxy Watch 3, vine în 2 versiuni

1084
Sursa Foto: FCC

Se știa deja că Samsung lucrează la un nou ceas inteligent, au fost mai multe informații despre acest lucru. Au fost fel și fel de presupuneri despre ce va aduce nou următorul smartwatch Samsung în materie de specificații și caracteristici. Acum este clar că modelul va fi lansat sub numele Galaxy Watch 3.

În ianuarie am scris prima dată că Samsung își dezvoltă următoarea generație de ceasuri inteligente. Mai mult, au existat informații timpurii că acesta (în sfârșit) va fi din nou un ceas model clasic, spre deosebire de versiunile recente ale mai sportivului Watch Active. Acum știm cum se va numi: Samsung Galaxy Watch 3 și va veni în două modele: 41 și 54 mm.

Galaxy Watch 3 certificat de o agenție din Thailanda

Și într-adevăr, datorită unei certificări a ceasului în Thailanda, vedem un nume confirmat: Galaxy Watch 3. Fără „activ”, deci. Asta se potrivește cu faptul că acest ceas a revenit la celebra caracteristică Samsung, rama rotativă.

În plus, certificarea thailandeză confirmă că unul dintre cele două modele are un diametru de 41 de milimetri, potrivit GalaxyClub. Am văzut deja dintr-o documentație publicată de FCC-ului american că există și un model de 45 mm. Noile ceasuri respectă standardul militar american MIL-STD-810G și sunt rezistente la apă până la o presiune de 5 ATM.

5 ATM înseamnă că smartwatch-ul este rezistent la apă până la 50 de metri în adâncime timp de 10 minute. Evaluarea ATM este un standard internațional care vă arată numărul de „atmosfere” la care dispozitivul rezistă atunci când este nemișcat sub apă.

Din certificarea FCC am aflat că viitorul smartwatch Samsung va avea sticlă Gorilla Glass DX, 5 ATM și MIL-STD-810G, precum și conectivitate GPS și LTE. De asemenea, așteptăm pe Galaxy Watch 3 funcția ECG și măsurarea tensiunii arteriale, printre altele.

Samsung va lansa în august Galaxy Watch 3 alături de două noi telefoane de top, Galaxy Note 20. Conform informațiilor vor fi însoțite Galaxy Fold 2, un Galaxy Z Flip 5G și foarte posibil de tableta Galaxy Tab S7. Lansarea va avea loc la un eveniment online Unpacked, posibil la începutul lunii august.