Acasă Stiri Știm modul în care smartphone-ul Samsung Galaxy X se va plia

Știm modul în care smartphone-ul Samsung Galaxy X se va plia

Site-ul sud-coreean ETNews dezvăluie cum va arăta ecranul viitorului Samsung Galaxy X și modul cum acest smartphone se va plia.

După ce compania high-tech a lucrat și a încercat să producă un smartphone pliabil cu un ecran spre exterior, acum Samsung a optat pentru o pliere cu ecranul spre interior. Mai mult decât atât, sursa confirmă că smartphone-ul pliabil ar trebui să fie lansat de la începutul anului 2018.

Președintele Samsung Mobile, Dong-Jin Koh, a pus capăt permanentelor zvonuri și speculații din ultimii ani, confirmând că viitorul smartphone pliabil Samsung Galaxy X va fi prezentat la începutul anului 2018. Anunțul a fost făcut, chiar dacă a trecut parcă neobservat, la evenimentul lansării în China a phabletului Samsung Galaxy Note 8.

Conform informațiilor, acest nou dispozitiv ar putea semna întoarcerea la inovare a lui Samsung, iar fanii vor fi foarte încântați să descopere un nou tip de smartphone. Acest proiect de telefon pliabil este luat în calcul și ca fiind viitorul Samsung Galaxy Note 9.

Cu toate acestea, până în prezent, a fost neclar modul în care Samsung Galaxy X sau Galaxy Note 9 ar arăta. Acum agenția de știri sud-coreeană sus amintită ETNews, a dezvaluit noi detalii despre proiectarea acestui smartphone revoluționar. Potrivit sursei, Samsung a lucrat un timp la un tip de ecran care ar fi fost în partea exterioară a acestui smartphone pliabil.

Cu toate acestea, firma s-a decis să-și schimbe planurile și să opteze pentru un ecran care se va afla la interior atunci când telefonul va fi pliat.

Samsung nu a dat detalii despre motivele care au stat la baza acestei decizii de schimbare, putem să speculăm doar că acestea sunt de natură tehnică.

De fapt, conform ETNews, inițial Samsung a început să lucreze la un model de telefon care avea la pliere ecranul la interior, între timp firma a testat și varianta smartphone-ului cu ecran la exterior.

Aceast decizie de a rămâne pe varianta de ecran interior la plierea telefonului a fost luată în urma testării ambelor variante.

Prin urmare, ecranul pliabil spre interior este gata și nu ne mai așteptăm la întârzieri până la prezentarea smartphone-ului. Pe acest design s-a lucrat mai mult timp, fost cercetat testat și dezvoltat și acum este aproape gata. Samsung știe deja care sunt materialele și componentele utilizate și implicit ce caracteristici tehnice va avea viitorul telefon pliabil, indiferent cum se va numi.

DJ Koh, președintele diviziei mobile de la Samsung a anunțat că mai sunt doar câteva probleme de rezolvat înainte ca Samsung să comercializeze smartphone-urile sale pliabile. Galaxy X ar trebui să fie primul smartphone pliabil Samsung, cu o lansare planificată la începutul anului 2018. Galaxy Note 9 propune un design similar, dar va veni spre sfârșitul anului 2018.

Cu toate acestea, compania Samsung ar putea fi forțată să grăbească puțin lucrurile pentru că producătorul chinez ZTE a anunțat și el intenția de a lansa un telefon pliabil, Axon M, anul viitor.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...