Acasă Stiri Știm modul în care smartphone-ul Samsung Galaxy X se va plia

Știm modul în care smartphone-ul Samsung Galaxy X se va plia

Site-ul sud-coreean ETNews dezvăluie cum va arăta ecranul viitorului Samsung Galaxy X și modul cum acest smartphone se va plia.

După ce compania high-tech a lucrat și a încercat să producă un smartphone pliabil cu un ecran spre exterior, acum Samsung a optat pentru o pliere cu ecranul spre interior. Mai mult decât atât, sursa confirmă că smartphone-ul pliabil ar trebui să fie lansat de la începutul anului 2018.

Președintele Samsung Mobile, Dong-Jin Koh, a pus capăt permanentelor zvonuri și speculații din ultimii ani, confirmând că viitorul smartphone pliabil Samsung Galaxy X va fi prezentat la începutul anului 2018. Anunțul a fost făcut, chiar dacă a trecut parcă neobservat, la evenimentul lansării în China a phabletului Samsung Galaxy Note 8.

Conform informațiilor, acest nou dispozitiv ar putea semna întoarcerea la inovare a lui Samsung, iar fanii vor fi foarte încântați să descopere un nou tip de smartphone. Acest proiect de telefon pliabil este luat în calcul și ca fiind viitorul Samsung Galaxy Note 9.

Cu toate acestea, până în prezent, a fost neclar modul în care Samsung Galaxy X sau Galaxy Note 9 ar arăta. Acum agenția de știri sud-coreeană sus amintită ETNews, a dezvaluit noi detalii despre proiectarea acestui smartphone revoluționar. Potrivit sursei, Samsung a lucrat un timp la un tip de ecran care ar fi fost în partea exterioară a acestui smartphone pliabil.

Cu toate acestea, firma s-a decis să-și schimbe planurile și să opteze pentru un ecran care se va afla la interior atunci când telefonul va fi pliat.

Samsung nu a dat detalii despre motivele care au stat la baza acestei decizii de schimbare, putem să speculăm doar că acestea sunt de natură tehnică.

De fapt, conform ETNews, inițial Samsung a început să lucreze la un model de telefon care avea la pliere ecranul la interior, între timp firma a testat și varianta smartphone-ului cu ecran la exterior.

Aceast decizie de a rămâne pe varianta de ecran interior la plierea telefonului a fost luată în urma testării ambelor variante.

Prin urmare, ecranul pliabil spre interior este gata și nu ne mai așteptăm la întârzieri până la prezentarea smartphone-ului. Pe acest design s-a lucrat mai mult timp, fost cercetat testat și dezvoltat și acum este aproape gata. Samsung știe deja care sunt materialele și componentele utilizate și implicit ce caracteristici tehnice va avea viitorul telefon pliabil, indiferent cum se va numi.

DJ Koh, președintele diviziei mobile de la Samsung a anunțat că mai sunt doar câteva probleme de rezolvat înainte ca Samsung să comercializeze smartphone-urile sale pliabile. Galaxy X ar trebui să fie primul smartphone pliabil Samsung, cu o lansare planificată la începutul anului 2018. Galaxy Note 9 propune un design similar, dar va veni spre sfârșitul anului 2018.

Cu toate acestea, compania Samsung ar putea fi forțată să grăbească puțin lucrurile pentru că producătorul chinez ZTE a anunțat și el intenția de a lansa un telefon pliabil, Axon M, anul viitor.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...