Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra între a fi și a nu fi!

64
Galaxy Z Fold 6 Ultra
Sursă foto: MySmartPrice

Pe lângă Samsung Galaxy Z Fold 6 obișnuit, Samsung lucra și la un alt nou smartphone pliabil, care se părea că va fi numit Galaxy Z Fold 6 Ultra. Apoi în loc de Ultra a apărut un model Fold 6 Slim. Potrivit zvonurilor din anturajul Samsung, lansarea unui model Ultra este acum din nou în cărți.

Informația a apărut pe WinFuture și a fost publicată de Roland Quandt, iar despre site-ul german și Roland Quandt, chiar nu avem îndoieli în privința informațiilor. Din câte se pare Samsung a oprit lansarea unei versiuni Galaxy Z Fold 6 Slim. După cum sugerează și numele, acesta era un pliabil mai subțire, dar cu ecrane mai mari.

De fapt, s-a presupus că Samsung va introduce și o variantă Ultra pe lângă Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6. Lansarea dispozitivului cu numărul de model intern SM-F958 era așteptată inițial în paralel cu cele două pliabile menționate. Dar conform informațiilor recente a fost amânată. În orice caz, era planificată doar o lansare în Coreea de Sud pentru Fold 6 Ultra sau Slim în China.

Primim acum informații că Samsung oscilează între lansarea acestei versiuni de Fold 6 Ultra / Slim, despre care se spune că are un display mai mare și design mai subțire. În prezent, nu este clar pe plan intern dacă lansarea acestui model va avea sau nu loc. Cu toate acestea, presiunea concurențială pare să însemne că factorii de decizie de la Samsung ar putea în continuare să vizeze o lansare.

Honor este o companie din China fondată în 2013 și deținută de Shenzhen Zhixin New Information Technology Co. A fost anterior o filială a companiei Huawei Technologies. Honor oferă telefoane, tablete, notebook-uri și articole portabile.

Se vorbește că viitoarea lansare pe piață a Honor Magic V3, cu designul său foarte subțire, a provocat presiune la nivel intern la Samsung. Prin urmare, compania examinează dacă ar trebui să-și aducă pe piață propriul model Galaxy Z Fold 6 Ultra, practic un răspuns la pliabilul Honor.

Honor Magic V3 este de așteptat să fie lansat în China în săptămânile următoare. La fel ca în cazul pliabilului Honor V2, Honor încearcă să atragă clienții cu un design deosebit de subțire. Asta înseamnă că Honor V3 va avea grosimea aproximativ la fel cu un smartphone normal, în ciuda afișajului pliabil. Probabil acest lucru pune de fapt Samsung sub presiune. Deci, rămâne de văzut dacă Galaxy Z Fold 6 Ultra va exista sau nu.