Samsung extinde garanția soluțiilor de climatizare până la cinci ani

791

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a lansat gama completă de soluții de climatizare pentru zone comerciale cu agentul frigorific R32. Acesta are un impact mai mic asupra mediului și a încălzirii globale. SEACE este un birou dedicat vânzărilor de sisteme de climatizare în Europa. Totodată, prin această lansare, SEACE anunță și extinderea garanției la trei ani pentru gama comerciala și la cinci ani pentru gama VRF (DVM).

Prin lansarea unei game comerciale complete cu R32, SEACE vrea să ofere utilizatorilor o soluție de climatizare eficientă din punct de vedere energetic și care protejează mediul înconjurător. Agentul R32 reprezintă o alternativă cu un potențial de încălzire globală mult mai mic comparativ cu agentul R410A folosit anterior. De asemenea, unitățile cu R32 necesită o încărcare cu mai puțin agent frigorific. Astfel se reduc emisiile de dioxid de carbon cu până la 70% față de unitățile cu R401A.

Gama de unități externe R32 este disponibilă în toate capacitățile, de la 2,6 la 14 kW, pentru a răspunde tuturor cerințelor. Alături de acestea, au fost lansate și unitățile interioare de tip „Unified”, care sunt compatibile atât cu unitățile cu agentul R32 și R410A. Printre acestea sunt incluse și toate cele trei tipuri de casete din gama Wind-Free, precum și inovatoarele Samsung 360 Cassette.

Samsung inovează permanent în domeniul soluțiilor de climatizare

Inovațiile Samsung nu se axează doar pe funcționalitățile ușor de identificat, cum ar fi tehnologia Wind-Free. În interiorul unităților au fost aduse diverse îmbunătățiri, pentru a oferi performanțe mai bune ca eficiență energetică și funcționare. Temperaturile de funcționare au fost mărite, astfel încât să se preteze oricărui mediu extern sau necesităților de lucru.

Prima instalație electrică modernă de aer condiționat a fost inventată în 1902 de Willis Carrier în Buffalo, New York. Primul aparat de aer condiționat, proiectat și construit de Carrier, a început să funcționeze la 17 iulie 1902. Aparatul lui Carrier a controlat nu numai temperatura, ci și umiditatea.

Investițiile pe care le-am făcut pe piața europeană de HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) prin crearea unui birou dedicat în Amsterdam au dus în mod natural și la extinderea garanției pentru soluțiile pe care le oferim. Ne-am propus să arătăm că produsele noastre sunt de mare încredere. Considerăm că cel mai bun mod pentru a demonstra acest lucru este să oferim clienților noștri o garanție extinsă”. A declarat Roxana Răducanu, șeful SEACE România și Bulgaria.

Clienții care achiziționează soluțiile de climatizare Samsung vor beneficia de trei ani garanție pentru produsele din gama comercială. Pentru gamele VRF cu temperaturi de operare pentru răcire de până la -25°, clienții vor primi cinci ani garanție.

Samsung a inaugurat divizia Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) la începutul anului 2017, în Amsterdam. Sediul din Europa are ca scop consolidarea și integrarea activităților de vânzări în peste 30 de țări europene. SEACE oferă pregătire tehnică în domeniul soluțiilor de climatizare. Oferă, de asemenea, soluții post-vânzare și suport tehnic pentru partenerii din industrie, inclusiv soluții de conectivitate digitală. SEACE are ca prioritate satisfacerea nevoilor pe piețele europene în domeniul hotelier, retail, birouri sau case, cu sisteme de răcire/încălzire, apă caldă menajeră, sisteme de refrigerare și soluții de clădiri inteligente.