Acasă Stiri Dispozitivele Samsung Gear sunt acum compatibile cu gama Galaxy J

Dispozitivele Samsung Gear sunt acum compatibile cu gama Galaxy J

Samsung Electronics extinde compatibilitatea gamei Galaxy J și pentru prima dată Samsung Galaxy J5 Prime, Galaxy J5 Pro, Galaxy J7 Neo și Galaxy J7 Prime, sunt compatibile cu dispozitivele purtabile ale ecosistemului Samsung.

Telefonul Galaxy J, poate fi acum integrat cu dispozitivele Samsung Gear S2, Gear S3, Gear Fit 2, Gear Fit 2 Pro și Gear IconX. Obțineți mai multe facilități esențiale cu această integrare – lucruri precum GPS, utilizarea serviciilor de streaming, monitorizarea frecvenței cardiace și alte aplicații disponibile pe aceste dispozitive purtabile de la Samsung.

Dacă sunteți proprietarul unui dispozitiv Samsung Galaxy J, veți fi încântați să știți că există noi posibilități care vin prin intermediul acestei compatibilități dintre aceste dispozitive. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Samsung își îmbunătățește departamentul wearables – de data aceasta cu o versiune de software majoră pentru toate dispozitivele Samsung Galaxy J.

Ce înseamna dacă deții un dispozitiv Galaxy J? Acum înseamna mai mult.

Samsung Gear S2 și Gear S3, ambele adresându-se unei baze de utilizatori cu un gust pentru stilul clasic, oferă o experiență mult mai bună în ceea ce privește mesageria instant (Instant Messaging) și comunicarea rapidă. Cu un afișaj sensibil la atingere, aveți toate la îndemână și puteți chiar să înregistrați un mesaj vocal și să îl convertiți automat în text. Ambele smartwatch-uri, se uită la nevoia tot mai mare de securitate și au caracteristici SOS, pot urmări locația pentru a alerta familia în caz de pericol.

Și dacă împerecheați aceste smartwatch-uri inteligente cu un smartphone Galaxy J compatibil, nu este nevoie să aveți smartphone-ul la îndemână!

Dispozitivul Galaxy J este, de asemenea, capabil să se integreze cu Gear Fit. Pentru toți amatorii de fitness, brățara vă oferă GPS integrat, 4GB de stocare și redare muzică. Să nu mai vorbim de Gear Fit 2 și Gear Fit 2 Pro (ambele bazate pe Tizen), ele sunt rezistente la apă și la praf. Ei bine, cu Gear Fit 2 Pro de fapt, puteți înota în timp ce îl purtați. Atât Gear Fit 2, cât și Gear Fit 2 Pro oferă Instant Messaging și, dacă sunt asociate cu un dispozitiv compatibil, furnizează și o caracteristică de monitorizare automată a activității.

Samsung Gear IconX funcționează ca două dispozitive într-unul  singur. La prima vedere, este vorba de o pereche de căști fără fir, cu memorie internă de 4 GB pentru a stoca toate cântecele de fiecare dată când internetul nu funcționează. Nu mai aveți nevoie de un walkman!

Walkman este o marcă înregistrată a firmei Sony. A fost denumirea mini-casetofonului portabil pus în vânzare la 1 iulie 1979, dar se referă și la alte produse audio-vizuale ale acestei firme. În martie 2015, Sony a retras marca Walkman pentru Android, redenumind aplicația „Music” și a încorporat-o în telefon.

Dar Gear IconX este mult mai mult – datorită senzorilor speciali vă monitorizează ritmul cardiac, astfel că, în timp ce vă aflați în alergare, sunteți întotdeauna în siguranță.

Cum trebuie să faceți compatibile și să utilizați aceste dispozitive Samsung?

Nu aveți nimic de făcut decât să descărcați aplicația Gear Manager în Magazin Play, să faceți legătura și gata. Rețineți că puteți utiliza Bluetooth și Wi-Fi pentru mai multe conexiuni, transfer de date și sincronizare de date între dispozitivele mai sus amintite.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...