Dispozitivele Samsung Gear sunt acum compatibile cu gama Galaxy J

3218

Samsung Electronics extinde compatibilitatea gamei Galaxy J și pentru prima dată Samsung Galaxy J5 Prime, Galaxy J5 Pro, Galaxy J7 Neo și Galaxy J7 Prime, sunt compatibile cu dispozitivele purtabile ale ecosistemului Samsung.

Telefonul Galaxy J, poate fi acum integrat cu dispozitivele Samsung Gear S2, Gear S3, Gear Fit 2, Gear Fit 2 Pro și Gear IconX. Obțineți mai multe facilități esențiale cu această integrare – lucruri precum GPS, utilizarea serviciilor de streaming, monitorizarea frecvenței cardiace și alte aplicații disponibile pe aceste dispozitive purtabile de la Samsung.

Dacă sunteți proprietarul unui dispozitiv Samsung Galaxy J, veți fi încântați să știți că există noi posibilități care vin prin intermediul acestei compatibilități dintre aceste dispozitive. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Samsung își îmbunătățește departamentul wearables – de data aceasta cu o versiune de software majoră pentru toate dispozitivele Samsung Galaxy J.

Ce înseamna dacă deții un dispozitiv Galaxy J? Acum înseamna mai mult.

Samsung Gear S2 și Gear S3, ambele adresându-se unei baze de utilizatori cu un gust pentru stilul clasic, oferă o experiență mult mai bună în ceea ce privește mesageria instant (Instant Messaging) și comunicarea rapidă. Cu un afișaj sensibil la atingere, aveți toate la îndemână și puteți chiar să înregistrați un mesaj vocal și să îl convertiți automat în text. Ambele smartwatch-uri, se uită la nevoia tot mai mare de securitate și au caracteristici SOS, pot urmări locația pentru a alerta familia în caz de pericol.

Și dacă împerecheați aceste smartwatch-uri inteligente cu un smartphone Galaxy J compatibil, nu este nevoie să aveți smartphone-ul la îndemână!

Dispozitivul Galaxy J este, de asemenea, capabil să se integreze cu Gear Fit. Pentru toți amatorii de fitness, brățara vă oferă GPS integrat, 4GB de stocare și redare muzică. Să nu mai vorbim de Gear Fit 2 și Gear Fit 2 Pro (ambele bazate pe Tizen), ele sunt rezistente la apă și la praf. Ei bine, cu Gear Fit 2 Pro de fapt, puteți înota în timp ce îl purtați. Atât Gear Fit 2, cât și Gear Fit 2 Pro oferă Instant Messaging și, dacă sunt asociate cu un dispozitiv compatibil, furnizează și o caracteristică de monitorizare automată a activității.

Samsung Gear IconX funcționează ca două dispozitive într-unul  singur. La prima vedere, este vorba de o pereche de căști fără fir, cu memorie internă de 4 GB pentru a stoca toate cântecele de fiecare dată când internetul nu funcționează. Nu mai aveți nevoie de un walkman!

Walkman este o marcă înregistrată a firmei Sony. A fost denumirea mini-casetofonului portabil pus în vânzare la 1 iulie 1979, dar se referă și la alte produse audio-vizuale ale acestei firme. În martie 2015, Sony a retras marca Walkman pentru Android, redenumind aplicația „Music” și a încorporat-o în telefon.

Dar Gear IconX este mult mai mult – datorită senzorilor speciali vă monitorizează ritmul cardiac, astfel că, în timp ce vă aflați în alergare, sunteți întotdeauna în siguranță.

Cum trebuie să faceți compatibile și să utilizați aceste dispozitive Samsung?

Nu aveți nimic de făcut decât să descărcați aplicația Gear Manager în Magazin Play, să faceți legătura și gata. Rețineți că puteți utiliza Bluetooth și Wi-Fi pentru mai multe conexiuni, transfer de date și sincronizare de date între dispozitivele mai sus amintite.

SURSĂTizenExperts