Acasă Stiri Dispozitivele Samsung Gear sunt acum compatibile cu iPhone 8, Plus și X

Dispozitivele Samsung Gear sunt acum compatibile cu iPhone 8, Plus și X

Cu cea mai recentă actualizare Gear Manager dispozitivele Samsung Gear sunt acum compatibile cu Apple iPhone 8, iPhone 8Plus și iPhone X. Gama de smartwatch-uri Samsung Gear care sunt acum compatibile cu recent lansatele telefoane de la Apple, iPhone 8, Plus și X, cuprinde pe Samsung Gear S2, Gear S3, Samsung Gear Sport și tracker-ele de fitness Gear Fit 2 Pro și Gear Fit 2.

Seria de smartwatch-uri Gear S a fost și este apreciată foate mult de către utilizatorii Android încă de la lansarea lor și este deasemenea foarte apreciată de utilizatorii Apple iPhone.

Din păcate, au existat câteva probleme cu sistemul de operare  iOS 11 și o actualizare a fost trimisă de la Apple App Store.

Acum, actualizarea lansată pentru sistemul de operare iOS 11 utilizată pentru compatibilitatea cu Samsung Gear S, și în mod special pentru conectarea la smartwhatch-urile, Gear S2, Gear S3 și Samsung Gear Sport este funcțională. Versiunea 1.6.17100502 aduce acum iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X mai aproape de ceasurile inteligente de la Samsung.

Instalați aplicația Samsung Gear S pe telefonul mobil Apple, apoi conectați Samsung Gear S2, Gear S3 sau Gear Sport prin Bluetooth și bucurați-vă de toate caracteristicile sale.

Setările și caracteristicile oferite sunt disponibile numai când dispozitivele Samsung Gear S2, Gear S3 și Gear Sport sunt conectate la dispozitivul mobil. Caracteristicile nu vor funcționa corect fără o conexiune corespunzătoare între Samsung Gear S2 / S3 / Sport și dispozitivul dvs. mobil.

Dispozitivele Samsung Gear sus amintite nu sunt compatibile cu iPad și iPod touch!

Apple ca nume de companie a fost sugerat și pus de Steve Job, care a lucrat o perioadă într-o livadă de mere în Oregon. „Împreună cu Steve Wozniak am încercat să găsim un nume care să sune bine din punct de vedere tehnic, dar nu ne-am putut gândi la niciunul bun. Apple a fost mult mai bun, mai bun decât orice alt nume la care ne-am putut gândi.”

Ultimul tracker de fitness recent lansat la IFA Berlin, Gear Fit2 Pro, nu a fost compatibil cu dispozitivele Apple iPhone și se așteapta o actualizare pentru ca acesta să funcționeze cu smartphone-le Apple. Acest lucru a fost destul de frustrant pentru unii utilizatori care nu au putut folosi noul dispozitiv portabil.

Acum totul este în regulă, deoarece actualizarea a fost lansată și totul funcționează. Aplicația a fost actualizată cu versiunea 1.6.17100302 și vă va permite să vă conectați la iPhone, inclusiv iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, cu Samsung Gear Fit2 Pro și Samsung Gear Fit 2.

Ambele aplicații actualizate, pentru Samsung Gear S și Samsung Gear Fit, ar trebui să fie disponibile pentru descărcare, dar ar putea fi o întârziere în a fi disponibile în unele regiuni din cauza operatorilor locali de telefonie mobilă.

Stiri

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s,...

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest...

Un viitor smartphone Samsung Galaxy Note rulabil dotat cu S Pen

Smartphone-ul rulabil pare a fi noua tendință pentru 2021. Diverși producători au anunțat că au în curs de dezvoltare un astfel de...

Samsung va beneficia din nou din furnizarea de ecrane OLED pentru Apple

Samsung a fost ales, alături de LG Electronics și BOE, pentru a furniza ecrane OLED pentru Apple. Majoritatea ecranelor și în special...

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...