Smartwatch-urile Samsung Gear au depășit 1000 de aplicații în App Store

2375

Smartwatch-urile Samsung Gear au depășit  1000 de aplicații în App Store – Samsung se află în topul producătorilor de smartwatch-uri lansând 3 astfel de device-uri în decurs de un an.

Convingerea dezvoltatorilor de a produce aplicații pentru aceste dispozitive a fost un punct prioritar pentru Samsung, iar insistențele lor și-au atins încet scopul, astfel conform declarațiilor oficiale, momentan in App Store putându-se găsi peste 1000 de aplicații pentru seria Gear.

Pentru a prezenta această realizare, Samsung a lansat un infographic în care este prezentat topul 5 al aplicațiilor utilizate precum și enumerarea principalelor aplicații din fiecare categorie.

Existența a peste o mie de aplicații pentru un produs de nișă este cu siguranța o realizare mare. Cu toate astea, probabil numărul de aplicații disponibile va crește enorm dacă Samsung va decide să permită conectarea smartwatch-urilor sale la device-urile altor producători. Planurile de viitor ale gigantului high-tech sud-coreean sunt de a se implica și mai mult în acest domeniu al dispozitivelor portabile.

Samsung Electronics are pe planșele proiectanților mai multe modele de ceasuri inteligente și trackere de fitness. Conform studiilor de piață această categorie este la început și se preconizează o dezvoltare puternic ascendentă în viitorul apropiat.

Ceasurile clasice așa cum le știm actualmente se pare că sunt sper sfârșitul carierei, ele vor fi înlocuite de ceasurile inteligente care au mult mai multe facilități și mulți senzori integrați. Ceasurile Samsung Gear sunt în primul rând al acestei dezvoltării și creșteri continue.