Acasă Stiri Samsung Gear S2 și S3 primesc noi fețe de ceas de la...

Samsung Gear S2 și S3 primesc noi fețe de ceas de la Gear Sport

Fețele de ceas lansate pentru Samsung Gear Sport sunt acum disponibile și pe ceasurile inteligente Samsung Gear S2 și Gear S3. Acestea pot fi acum personalizate cu noile fețe introduse de Samsung acum aproximativ trei luni odată cu lansarea lui Gear Sport.

Pentru Samsung Gear S2 și S3 sunt acum disponibile patru ecrane noi, cei care vor dori să le folosească vor trebui să le descarce manual din Galaxy Apps Store sau aplicația Gear Manager.

Când Samsung a lansat Gear Sport acesta a venit cu mai multe fețe de ceas exclusive la bord care nu erau prezente pe modelele anterioare. O nouă actualizare de la Samsung aduce acum patru cadrane de la Gear Sport la Samsung Gear S3 și S2. După lansarea ceasului Gear Sport mulți utilizatori de ceasuri Gear S2, Gear S3 și chiar Gear Fit 2 Pro, au sperat ca noile fețe de ceas să ajungă și pe dispozitivele lor. Acum Samsung a făcut pe plac acestor fani de wearables.

Conform site-lui Androidheadlines, lista cu noile cadrane cuprinde Analog Utility, Color Pie, Dual Dial și Intrepid. Două dintre acestea au legătură cu activitățile de fitness, Celelalte două se concentrează exclusiv asupra măsurării timpului.

Analog Utility vă permite să personalizați indicatori ca: baterie, răsărit / apus, zi, lună, ceas universal, muzică, barometru, pașii făcuți și ritmul cardiac.

Color Pie adoptă un design minimalist, așa cum sugerează și numele în sine. Dacă ești plictisit de cadranul ceasului tău, cu această față de cadran Color Pie, culorile cadranului tău se schimbă singure.

Dual-Dial cu un aspect sportiv încântător, cu un indicator analogic clar al tuturor informațiilor dvs. vitale, cum ar fi pașii sau ritmul cardiac.

Intrepid este o față de ceas curată, clară, care are un design accentuat de culori îndrăznețe. Puteți să personalizați cadranul în culoarea mâinilor.

Intrepid – USS Intrepid a fost și numele unui portavion a flotei SUA. Intrepid a fost construit în timpul celui de al Doilea Război Mondial. A participat și în războiul din Vietnam. Printre realizările sale notabile se numără și rolul de navă de recuperare a astronauților de pe Mercury și Gemini.

Samsung Gear Sport este, evident, cel mai nou model smartwatch din grup, în timp ce Samsung Gear S2 a fost lansat oficial în august 2015, Gear S3 un an mai târziu. O dată cu lansarea modelului Gear Sport, Samsung pare să fi combinat funcționalitatea lui Gear S3 cu cea a lui Gear Fit 2 Pro, într-un singur pachet la purtător.

Toate aceste trei smartwatch-uri, au în comun diferite caracteristici hardware și software, inclusiv un display Super AMOLED cu o rezoluție de 360×360 ​​de pixeli și faptul că se bazează pe sistemul de operare Tizen 2.0. Recent, Samsung Gear S3 a primit actualizarea Tizen 3.0. În plus, atât Gear Sport cât și Samsung Gear S2 au același procesor – Exynos 3250 Dual – în timp ce Samsung Gear S3 poartă Exynos 7270.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...