Samsung Gear S3 actualizat pentru descărcarea bruscă a bateriei

1044

În ultimul timp a fost o avalanșă de actualizări, unele mai mari altele mai mici, pentru ceasurile inteligente Samsung. Actualizarea cea mai mare a fost pentru interfața One UI, aducând un stil similar smartphone-urilor mobile Samsung pe smartwatch-uri. Actualizarea, disponibilă în prezent pentru versiunea Samsung Gear S3 cu Bluetooth, se referă la versiunea software / firmware R760XXU2CRK2. Această actualizare ocupă un spațiu de numai 10,17 MB.

Acestă ultimă actualizare remediază o problemă privind descărcarea bruscă a bateriei când Samsung Gear S3 versiunea cu Bluetooth este conectat la anumite modele de smartphone-uri. Samsung nu a precizat exact ce modele sunt acestea. O altă îmbunătățire majoră adusă de această actualizare este o fiabilitate îmbunătățită a descărcării Aplicațiilor din Galaxy App Store.

După Gear S3 și Gear S3 LTE împreună cu Galaxy Watch, vor primi această actualizare

Această actualizare pentru scurgerea bateriei este în prezent lansată în Statele Unite prin OTA „Over the air”, conform Iotgadgets. Sperăm că actualizările pentru Samsung Galaxy Watch și Samsung Gear S3 LTE vor urma și ele în perioada imediat următoare. Ca de obicei și pentru aceste smartwatch-uri Samsung debutul actualizării va avea tot în Statele Unite.

Țările din Europa, automat și România, din Asia și din alte zone nu vor fi nici ele uitate. În aceste locații actualizarea ar trebui să apară în următoarele câteva săptămâni. Ca de obicei va dura o perioadă de timp, după lansarea actualizării, până când aceasta va ajunge la toate dispozitivele.

OTA – over-the-air, se referă la diferite metode de distribuire a unui nou software/firmware și la setările de configurare. O caracteristică importantă a OTA este faptul că o singură locație centrală poate trimite o actualizare pentru toți utilizatorii, care nu pot să refuze sau să modifice această actualizare. Ea se aplică imediat pentru toată lumea.

În general aceste actualizări, chiar dacă unele par minore, rezolvă o serie de probleme privind funcționarea smartwatch-ului. Samsung anunță doar cele mai importante cum este în cazul de față descărcarea bruscă a bateriei pe Samsung Gear S3, la conectarea cu un smartphone. Întotdeauna mai sunt și mici reglaje de securitate, corecții privind aplicațiile sau se rezolvă erori anterioare sau stabilitatea sistemului de operare. Aceste reglaje duc la o funcționare mai bună și mai rapidă a dispozitivelor wearables Samsung.

Dacă nu ați primit notificarea actualizării pe Samsung Gear S3, puteți verifica manual lansarea. Mergeți la „Galaxy Wearable -> derulați în jos și selectați „Despre ceas – About Watch. Apoi selectați „Actualizați software ceas – Update watch software” și apoi selectați „Actualizați acum – Update now„.