Samsung începe vânzările la Gear Sport și Gear IconX 2018

1193
Cu aproape două luni în urmă la IFA 2017 Berlin, Samsung Electronics a prezentat, printre altele, Gear Sport și Gear IconX 2018, articole pentru folosire uzuală în activități desfășurate în aer liber, care combină cele mai bune lucruri din fitness și sănătate. Acum gigantul tehnic sud-coreean Samsung a declarat că va începe vânzările din 27 octombrie în Coreea de Sud, la smartwatch-ul Gear Sport și căștile IconX 2018. Samsung Gear Sport este un smartwatch practic și elegant, cu rezistență la apă 5 ATM, care poate fi folosit și în timpul înotului. Are un afișaj circular Super AMOLED de 1,2 inch, și o interfață de utilizator îmbunătățită. Smartwatch-ul se conectează, de asemenea, la aplicația Samsug Health, care urmărește activitățile zilnice, antrenamentele, înotul și alte tipuri de mișcare pentru întreținerea sănătății. Are caracteristici care pot monitoriza ritmul cardiac iar utilizatorii pot primi notificări de urmărire a nutriției și recomandări de activități sportive chiar și atunci când sunt offline. Are și GPS pentru a nu vă rătăci atunci când sunteți pe trasee noi de alergare.

Primul sistem GPS, a fost inventat de J.W. Jones, în 1909. A fost primul sistem de ghidaj pentru automobiliști ce consta din mai multe discuri imprimate cu hărți care îi arăta șoferului direcția prin manevrarea unor cadrane speciale. La fiecare 100 de mile, discul trebuia schimbat. Până în 1919, sistemul acoperea peste 500 de rute din S.U.A., de la New York la Los Angeles.

Samsung Gear Sport poate fi folosit cu o varietate mare de curele de 20 mm, ușor de schimbat și de mai multe nuanțe în funcție de locul în care vă aflați, la sport, la plimbare sau la o întâlnire la restaurant. Smartwatch-ul va fi disponibil momentan în negru și albastru. Prețul pentru Gear Sports se ridică la 299.200 won, aproximativ 265 $. Samsung Gear IconX 2018 este un set de căști fără fir. Samsung a spus că aceste căști sunt capabile să urmărească informațiile cheie în timpul unui antrenament, cum ar fi distanța parcursă și ora la care are loc. Căștile sunt echipate cu o baterie care poate fi utilizată pentru a reda muzică timp de până la șapte ore atunci când sunt conectatate la un smarpthone. Caracteristica de încărcare rapidă va permite utilizatorilor să asculte muzică timp de o oră după numai 10 minute de încărcare. Căștile IconX fără cablu vă permit să ascultați cu ușurință muzica preferată și vă ajută să obțineți mai mult la antrenament. Muzica poate fi savurată și offline prin transferarea melodiilor de pe un smartphone Samsung sau PC sau prin conectivitate Bluetooth. Căștile au cea mai nouă conexiune cu Bixby. Cu o simplă apăsare și ținere apăsată a butonului căștii, puteți folosi vocea pentru a vă controla muzica sau telefonul. Căștile sunt de culoare neagră, gri și roz, ușoare, elegante și ergonomice. Cu încărcare rapidă și o baterie de 82 mA care ține până la șapte ore de redare a muzicii grație bateriei de 82 mA, cu o memorie de 4 GB de stocare internă, puteți asculta muzică fără probleme și complet independent. Prețul pentru Samsung Gear IconX 2018, este de aproximativ 220.000 won.
SURSĂKoreaHerald