Samsung Gear Sport, video-clipul oficial cu prezentarea smartwatch-ului

1168

La sfârșitul lunii august, Samsung a prezentat un nou smartwatch bazat pe sistemul de operare Tizen, Samsung Gear Sport, destinat conform firmei sud-coreene utilizatorilor foarte activi. În timp ce compania Samsung nu a spus exact când Gear Sport va fi lansat la vânzare, smartwatch-ul va fi după toate probabilitățile gata să ajungă pe rafturile magazinelor în viitorul apropiat. Deducem asta pentru că Samsung a publicat un film de lansare oficială „Gear Sport”.

După cum puteți vedea, ideea principală rezultată din vizionarea acestui video-clip este că Samsung Gear Sport va fi un smartwatch care vă permite să „vă depășiți capacitatea de fitness”. Dispozitivul Samsung poate face acest lucru datorită unor elemente cum ar fi rezistența la apă (până la o adâncime 50 de metri), dar și noilor caracteristici de gestionare a greutății, a unui GPS încorporat pentru o urmărire precisă a traseului de antrenament și chiar un player de muzică independent.

Samsung Gear Sport nu are conectivitate celulară, deci nu îl puteți utiliza pentru a efectua și primi apeluri apeluri. Cu toate acestea, puteți să asociați acest dispozitiv cu telefoanele Android și iOS (prin Bluetooth) pentru a primi notificări, pentru a sincroniza aplicațiile de fitness și chiar pentru a răspunde la mesajele text.

iOS, este un sistem de operare mobil creat și dezvoltat de Apple Inc. exclusiv pentru hardware-ul său. Este sistemul de operare, care în prezent activează pe cele mai multe dintre dispozitivele mobile ale companiei Apple, inclusiv pe smartphone-uri iPhone, pe iPad și iPod Touch. Este cel de-al doilea sistem de operare mobil cel mai popular la nivel global după Android.

Noul dispozitiv wearable – care poate fi purtat, poate fi de asemenea utilizat pentru a plăti și efectua achiziții prin Samsung Pay, datorită caracteristicii NFC (Near-field communication) încorporată.

Samsung Gear Sport este mai degrabă un model revigorat al lui Samsung Gear S2 și va fi disponibil cu o mare varietate de curele colorate interschimbabile de 20mm. Credem că a fost conceput și introdus pe piață pentru a umple golul dintre Samsung Gear S3 Classic și Samsung Gear S3 Frontier.

În legătură cu apariția acestui dispozitiv pe piață este vehiculată data de 27 octombrie pentru Europa. Prețul oficial al lui Samsung Gear Sport ar trebui să fie undeva în jurul sumei de 350 € pentru Europa, echivalentul a aproximativ 412 $.

SURSĂSamMobile