Samsung Good Lock depășește 100 de milioane de descărcări

381
Samsung Good Lock exceeds 100 million
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung Good Lock este o suită de aplicații software care vă permite să reproiectați aspectul și senzația dispozitivului dvs. Galaxy. Puteți personaliza tot felul de lucruri, cum ar fi ecranul de pornire și de blocare, aspectul aplicațiilor recente, cadranul ceasului, panoul Setări rapide și multe altele.

Good Lock a fost lansat pentru prima dată în aprilie 2016 și de atunci este o aplicație foarte apreciată de utilizatorii de smartphone-uri Samsung. Aplicația există încă de la seria Samsung Galaxy S7. Deși disponibilitatea suitei de personalizare este încă limitată la nivel global, Samsung a dezvăluit recent că a depășit 100 de milioane de descărcări.

Managerul Samsung Good Lock a anunțat oficial că serviciul a depășit 100 de milioane de descărcări pe Galaxy Store. Un lucru notabil este că numărul a fost atins datorită extinderii treptate pe mai multe piețe noi. Potrivit Sammyfans, moderatorului spune în postarea sa că echipa lucrează serios la dezvoltarea One UI 6.0 Good Lock.

Recent, au existat solicitări de lansarea a Good Lock în mai multe țări, chiar în toate țările. Pe măsură ce această deschidere a devenit mai largă, numărul descărcărilor a crescut semnificativ, a spus responsabilul Good Lock. În 2021, site-ul Tom’s Guide a scris că Good Lock este „prima aplicație pe care ar trebui să o instalați pe telefonul Samsung Galaxy”.

Samsung Good Lock este disponibilă în peste 40 de țări la nivel global. Momentan nu este disponibilă în România. Good Lock este disponibilă doar pe telefoanele emblematice Galaxy și pe cele de ultimă generație din seria Galaxy A.

Good Lock utilizează module care pot fi adăugate de utilizatori, fiecare dintre acestea oferind un fel diferit de personalizare. Unele dintre numeroasele module disponibile includ:

  • ClockFace – personalizează ceasul pe afișajul permanent sau pe ecranul de blocare
  • KeysCafe – personalizează tastatura Samsung
  • LockStar – personalizează ecranul de blocare
  • One Hand Operation+ personalizează controlul prin gesturi
  • QuickStar – personalizează panoul rapid
  • Theme Park – permite utilizatorilor să-și creeze propria temă
  • Wonderland – un creator de imagini de fundal live

Good Lock nu este disponibilă pe Google Play Store. Trebuie descărcată din Samsung Galaxy Store, preinstalat pe toate dispozitivele Samsung. Lansați aplicația Galaxy Store, căutați Good Lock și instalați-o de acolo. Vedeți pe I❤️Samsung ce este Samsung Good Lock și cum vă poate personaliza telefonul Galaxy!