Samsung Good Lock disponibil și din Google Play Store

118
Samsung Good Lock disponibil Google Play Store
Sursă foto: SamMobile

Good Lock este o suita impresionantă de personalizare interfeței One UI a companiei Samsung. Până acum aplicația Samsung Good Lock a fost disponibilă doar pe Samsung Galaxy Store. Acum aplicația Good Lock și modulele este disponibilă și pe Google Play Store.

Samsung Good Lock este o suită de aplicații software care vă permite să reproiectați aspectul telefoanelor și tabletelor Galaxy, potrivit SamMobile. Puteți personaliza tot felul de lucruri, cum ar fi ecranul de pornire și de blocare, cadranul ceasului, aspectul aplicațiilor recente, panoul Setări rapide și multe altele.

Prin acest lucru Samsung a făcut un pas important îmbunătățind accesibilitatea utilizatorilor. Astfel prezența Good Lock în Play Store își extinde acoperirea la mai mulți utilizatori. Utilizatorii Magazinului Google Play pot descărca versiunea 2.2.04.95 a aplicației Samsung Good Lock pentru a se bucura de mai multe funcții de personalizare.

Aplicația Good Lock este acum disponibilă direct prin Magazinul Google Play. Îl puteți instala prin Play Store dacă nu doriți să descărcați aplicații din Galaxy Store. De asemenea și modulul One Hand Operation+ al Good Lock este disponibil pe Google Play Store. Momentan nu știm exact, dar cel mai probabil modulele ClockFace, KeysCafe, LockStar, QuickStar, Theme Park și Wonderland vor fi disponibile prin magazinul Google.

„Parc tematic -Theme Park”, din Good Lock extrage culori dominante din tapet și creează automat tema pe baza stilului utilizatorului. De fiecare dată când schimbați imaginea de fundal, telefonul vă arată un set de palete de culori din care să alegeți.

Samsung a menționat „Early Access” la numele Good Lock în Play Store. Cel mai probabil acum Google testează apele. Este posibil ca Google să elimine eticheta Early Access după ce lucrurile se stabilizează. Această mișcare permite accesul mai ușor la opțiunile de personalizare ale aplicației, care anterior erau limitate la anumite regiuni. Vedeți pe I❤️Samsung ce este Good Lock și cum vă poate personaliza telefonul Galaxy?

Disponibilitatea Good Lock în Play Store semnifică scopul companiei de a oferi o acoperire mai largă pentru utilizatorii săi. Aplicația Good Lock permite utilizatorilor să-și îmbunătățească dispozitivele Galaxy cu diverse module pentru o mai mare ușurință în utilizare. Acest nivel de personalizare asigură că utilizatorii vor avea o experiență mai personalizată și mai eficientă.