Samsung Health, peste 500 de milioane de instalări în Google Play Store

1216

Platforma de fitness și de urmărire a activităților sportive a companiei Samsung se numește Samsung Health. Acesta a fost inițial lansată sub numele de „S Health” cu Samsung Galaxy S3, iar compania a rebranduit-o la Samsung Health anul trecut. Tot atunci Compania Samsung a adăugat o aplicație „Ask a Expert” – „Întreabă un doctor” la S Health, care a permis utilizatorilor din Statele Unite vizite online la doctor.

Astăzi aplicația companiei sud-coreene, Samsung Health este deja disponibilă pe o gamă largă de smartphone-uri Samsung, astfel încât nu ar trebui să fie o surpriză faptul că a trecut de 500 de milioane de instalări în Google Play Store.

Samsung Health este capabil să înregistreze și să analizeze activitățile zilnice și obiceiurile utilizatorilor de smartphone-uri, astfel încât aceștea să-și poată menține o dietă optimă și să aibă un stil de viață sănătos. Samsung Health poate fi folosit pentru a adăuga și a urmări exerciții cum ar fi alergarea, drumeții, ciclism și multe altele. Există, de asemenea, un pedometru pentru a urmări numărul de pași făcuți zilnic.

Aplicația permite utilizatorilor să-și măsoare ritmul cardiac, dar pentru aceasta, ei au nevoie de unul dintre smartphone-urile reprezentative ale companiei high-tech sud-coreene, un smartphone care vine cu un tracker pentru ritmul cardiac. Acesta este în esență orice smartphone emblematic al companiei Samsung lansat după Galaxy S5.

Galaxy S5 a fost lansat în aprilie 2014. Samsung a lansat două versiuni mai robuste ale modelului Galaxy S5, S5 Active și S5 Sport. În iunie 2014, Samsung a lansat și o versiune dual SIM a lui Galaxy S5, numită Galaxy S5 Duos. Duo-ul are specificația LTE a modelului Galaxy S5.

Cu peste 500 de milioane de instalări, aplicația Samsung Health este probabil înaintea oricărei alte aplicații de fitness din Magazinul Google Play. Cu toate acestea, are un avantaj suplimentar. Samsung Health este preinstalat pe nenumărate dispozitive ale companiei din Coreea de Sud.

Având în vedere că firma sud-coreeană este furnizorul numărul unu de smartphone de pe planetă, nu este deloc surprinzător faptul că această aplicație este prezentă pe mai mult de jumătate de miliard de dispozitive.

SURSĂSamMobile