Samsung Health primește caracteristica Medicamente

200
Medications Samsung Health
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat o nouă funcție de urmărire a medicamentelor integrată în Samsung Health: Medications. Funcția Samsung Health Medicamente are rolul de a ajuta utilizatorii să își gestioneze lista și programul de medicamente. Noua funcție va fi adăugată la aplicația Samsung Health pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze sănătatea în mod mai cuprinzător.

Noua caracteristică va ajuta utilizatorii să țină evidența atât a medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, cât și a celor eliberate fără prescripție medicală și va oferi informații și sfaturi importante și relevante despre aceste medicamente. În special, îi poate ajuta pe cei care iau medicamente în mod regulat și pe cei care iau suplimente pentru starea generală de bine.

Samsung Health ajută oamenii să înțeleagă și să-și gestioneze mai bine sănătatea printr-o platformă holistică, conectând dispozitive, servicii și oameni”. A declarat Hon Pak, vicepreședinte și șef al echipei de sănătate digitală, MX Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Odată cu adăugarea noii caracteristici Medicamente, credem că utilizatorii vor putea să-și gestioneze mai convenabil medicamentele. În acest fel vor putea să-și mențină o sănătate mai bună în general.”

Funcția de urmărire a medicamentelor va fi disponibilă mai întâi în aplicația Samsung Health din SUA. Samsung nu a precizat momentan când funcția va fi disponibilă la nivel global pe aplicația de sănătate Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung cum să sincronizați datele Samsung Health cu Google Fit!

La introducerea numelui unui medicament selectat în Samsung Health, caracteristica Medicamente va oferi utilizatorilor informații detaliate care includ descrieri generale, precum și posibile efecte secundare. De asemenea, sunt furnizate reacții adverse care ar putea apărea în urma interacțiunilor medicament-to-medicament sau dacă sunt luate împreună cu anumite alimente și substanțe. De exemplu, dacă un utilizator ia un medicament eliberat pe bază de rețetă, Samsung Health va avertiza utilizatorul că medicamentul duce la reacții adverse grave atunci când este combinat cu suc de grepfrut. Utilizatorii pot chiar să înregistreze forma și culoarea medicamentelor lor, permițându-le să diferențieze cu ușurință pastilele pe care le iau. Doza, timpul de consum și alte detalii pot fi, de asemenea, adăugate pentru a evita orice potențială confuzie.

Galen (c. 129–216 d.Hr.) a fost unul dintre cei mai mari medici ai lumii antice. Considerat unul dintre fondatorii anatomiei și farmacologiei, teoriile sale au dominat medicina ebraică, creștină și musulmană timp de aproape 1500 de ani.

Utilizatorii pot seta alerte care să le reamintesc când trebuie să-și ia medicamentele. Aceste alerte sunt ajustate pentru utilizatorul individual, caracteristica Medicamente poate acorda prioritate medicamentelor în funcție de importanța acestora. Samsung Health va trimite memento-uri variind de la „blând” la „puternic”, în funcție de cât de importantă sau urgentă este un medicament. Pentru suplimente precum vitaminele, va apărea un simplu memento pop-up care nu va deranja utilizatorul. Utilizatorii Galaxy Watch vor primi memento-urile la încheietura mâinii. În acest fel vor fi la curent cu programul de tratament și atunci când sunt departe de telefoane.

Samsung Health oferă o gamă de oferte avansate de sănătate. Acum cu adăugarea funcției Medicamente, Samsung Health oferă o experiență de bine cu adevărat holistică. În acest fel utilizatorii pot să-și mențină un stil de viață mai sănătos, menținând în același timp regimurile de medicamente.