Samsung va prezenta la IFA Berlin „Air Dresser” și aspiratoul wireless „Jet”

820
Sursa Foto: Samsung Electronics

Samsung Electronics va paria pe soluțiile sale de purificare a locuinței la cel mai mare târg de electronice pentru consumatori din Europa, IFA Berlin 2019 care începe vineri. Samsung a declarat ieri că își va prezenta aparatul de purificare a îmbrăcămintei „Air Dresser”, aspiratorul fără fir „Jet” și purificatorul de aer fără vânt „Cube” la Berlin. Internationale Funkausstellung Berlin, mai cunoscut sub numele de IFA Berlin, este programată pentru 6 – 11 septembrie 2019 în capitala Germaniei.

Când a specificat ce produse va lansa, printre altele la IFA Berlin, Samsung a făcut referire la un sondaj în rândul consumatorilor europeni pe care l-a realizat. Conform acestui sondaj, europenii au considerat că eliminarea mirosului este o parte cheie a unei bune întreținerii îmbrăcămintei. Cei mai mulți au specificat că metoda preferată de a elimina mirosurile neplăcute din haine este să le atârne afară pentru a le aerisi sau să folosească dezodorizante pentru țesături. Spălarea și curățarea uscată au fost mai puțin populare, deoarece consumă timp și sunt mai costisitoare.

Samsung „Air Dresser” și aspiratoul wireless „Jet” prezente la IFA Berlin

Conform Samsung, „Air Dresser” oferă o soluție de interior convenabilă, de forma unui dulap, cu o funcție de „spălare a aerului”, care elimină praful și mirosul folosind jeturi de aer. Samsung intenționează să lanseze „Air Dresser” în Europa în al patrulea trimestru din 2019, începând cu Marea Britanie.

În ceea ce privește aspiratorul wireless „Jet”, Samsung a spus că produsul a obținut scoruri bune de la consumatorii europeni pentru utilizările sale multiple. „Jet-ul” poate fi folosit la pentru curățarea covoarelor și a pardoselilor dure și pentru ștergerea suprafețelor. Respondenții europeni au fost îndeosebi mulțumiți de funcția „perie cu acțiune turbo„, pentru care aspiratorul Jet are o turație de de 3.750 rotații/minut. Practic elimină eficient toate particulele de praf de pe covoare și de pe suprafețele de aspirat. Samsung a adăugat un filtru cu cinci straturi la „Jet” care elimină aproape 100% din declanșatorii de alergii, cum ar fi praful, polenul sau mucegaiul.

Belgia este unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene și găzduiește majoritatea instituțiilor acesteia precum și alte instituții internaționale importante, inclusiv NATO. Numele Belgia este derivat din numele provinciei romane Gallia Belgica, situată nordul Galiei, locuită inițial de către belgi.

Aspiratoarele wireless au debutat inițial în Europa, dar în ultimul timp Coreea de Sud a înregistrat o creștere mult mai rapidă a pieței. Aspiratoarele wireless au în Coreea de Sud o cotă de piață de aproximativ 80%, în timp ce în Europa este de 40%. Acest lucru înseamnă că sunt mai mulți europeni care ar putea fi deschiși la trecerea de la aspiratoarele clasice la cele fără fir, a spus Samsung.

„Jet-ul” se va lansa în 13 țări europene, inclusiv Marea Britanie, Italia, Belgia, Olanda și Polonia. Lansarea pe piață va avea loc tot în Q4 2019 și se va extinde în mai multe țări în anul următor.

Purificatorul de aer „Cube” cu filtru de înaltă eficiență

După IFA Berlin 2019, purificatorul de aer „Cube”, se va lansa în septembrie în Polonia și va ajunge apoi pe alte piețe europene majore. Deși Europa nu este o piață în care calitatea aerului este o problemă esențială, așa cum este în Coreea, utilizarea pe scară largă a covoarelor și preferința pentru a avea animale de casă ca însoțitori au condus la o conștientizare crescută a calității aerului din interior, a spus Samsung.

Samsung Cube poate elimina praful fin cu particule de 0,3 microni cu filtrul său de înaltă eficiență. Deoarece aerul purificat iese prin 60.000 micro-găuri, are un efect fără vânt și produce un zgomot minim. Întrucât poate fi asamblat într-o formă modulară în funcție de spațiul în care este instalat, adaugă un aspect rafinat în amenajarea interioară a unei case, a spus Samsung. Toate cele trei îmbogățesc gama de aparate electrocasnice Samsung, conform The Korea Herald.