Samsung lucrează la un încărcător de 65W, posibil pe Galaxy S21

611
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung lucrează la un nou încărcător de telefon, încărcător cu numărul de model EP-TA865. Numerotarea ar putea sugera că unele telefoane Samsung vor suporta încărcarea rapidă cu o capacitate de 65W în 2021. Desigur, ne gândim aici la viitoarea serie Galaxy S21, dar anul viitor mai primim seria Galaxy Note 21 (30) și un telefon pliabil high-end.

După cum se știe, Samsung crește viteza de încărcare a telefoanelor sale de câțiva ani, iar acum ajunge la 65W. Deși multe telefoane Samsung sunt disponibile în prezent cu un încărcător rapid de 25 de wați, o serie de dispozitive acceptă și încărcătoare cu o capacitate de 45 de wați. Anul viitor o să faceți acest lucru cu încărcătorul Samsung de 45 de wați, care poartă numărul de model EP-TA845. Credem că tot anul viitor vom primi și încărcătorul de 65W.

O încărcare mult mai rapidă cu un încărcător de 65W

Suntem foarte atenți când primim informații despre existența unui nou produs. Verificăm sursa pentru a ne asigura de istoricul acesteia și de veridicitatea informațiilor publicate. Este și cazul încărcătorului cu numărul de model EP-TA865. Totul pare a fi în regulă și conform GalaxyClub, pe baza numerotării, acesta ar putea fi un încărcător cu o capacitate de 65W.

Existența încărcătorului este confirmată de o certificare recentă chiar în Coreea de Sud. Solum este furnizor pentru mai multe încărcătoare Samsung. În sine, aceasta nu este o dezvoltare surprinzătoare. Din ce în ce mai mulți constructori de telefoane experimentează cu viteze mai mari de încărcare. Este logic ca Samsung să simtă o anumită presiune pentru aține pasul cu rivalii de pe piață.

Solum este un spin-off al Samsung Electro-Mechnics fondat în 2015. Are sedii secundare în New York și Frankfurt pe Main. Principalele produse sunt dispozitive pentru furnizarea energiei electrice, tunere și etichete electronice pentru rafturi.

Acest lucru nu înseamnă că viitorul Galaxy S21 (S30) va suporta încărcarea cu 65W când băgăm ștecherul în priză. Chiar dacă va suporta, este posibil nici să nu primim un astfel de încărcător în cutie. În cele din urmă, Samsung a fost cam precaut în ceea ce privește adaptarea capacităților de încărcare mai mari. Galaxy S20 și Note 20 sunt furnizate cu un încărcător de 25W cu un motiv. Galaxy Note 20 Ultra nu suportă chiar 45W ca încărcare rapidă. Vom vedea ce va fi în privința viitorului încărcător de 65W pe viitoarele modele premium Samsung.

Dar, bineînțeles, trebuie doar să țineți cont de faptul că EP-TA865 poate să nu fie un încărcător de 65W. Desigur, numerotarea sugerează, acest lucru, dar să fim sinceri: EP-TA845 este singurul încărcător recent a cărui numerotare își dezvăluie capacitatea. Un pic suspectă treaba!