Acasă Stiri Samsung Pay va include funcția de transfer bancar în străinătate

Samsung Pay va include funcția de transfer bancar în străinătate

Samsung intenționează să înceapă serviciul de transfer bancar în străinătate prin Samsung Pay la sfârșitul acestei luni. Măsura vizează inițial țările importante din punct de vedere economic în care există mulți studenți, conform ETNews. Samsung planifică conectarea API-urilor sale (Application Programming Interface) cu două companii de pornire și instalarea acestei funcții de transfer bancar în Samsung Pay.

În primul rând va funcționa cu două companii de pornire și va crește numărul de parteneri în viitor. Samsung Pay va fi prevăzut cu o funcție de transfer bancar, care trimite bani din Coreea de Sud către diferite țări străine. Debutul va fi cu transferuri de valută din Coreea de Sud spre alte țări. Samsung se concentrează inițial pe țări avansate, cum ar fi SUA, Canada, mai multe țări din Europa și China.

Samsung Pay va include funcția de transfer bancar la sfârșitul lui ianuarie

Planul gigantului tech este diferit de cel al companiilor de transfer bancar care s-au axat pe țările din Asia de Sud-Est, pentru muncitorii străini care locuiesc în Coreea de Sud. Samsung intenționează să atragă și studenți străini în rândul utilizatorilor, printre clienți. Piața individuală de transfer valutar bancar este în valoare de aproximativ 9,75 milioane de dolari. În același timp numărul studenților din străinătate crește permanent de la an la an.

Acest serviciu de transfer bancar prin intermediul Samsung Pay va fi diferit de sistemul P2P (Peer to Peer). Samsung Pay intenționează să includă funcția de transfer bancar în străinătate la sfârșitul acestei luni. Această funcție de transfer poate fi utilizată imediat prin intermediul Samsung Pay. Pentru a face acest lucru, Samsung Electronics a adăugat „serviciu de transfer bancar străin” la termenii din Samsung Pay, la începutul acestei luni.

SWIFT este un codul unic de identificare a fiecărei bănci și este utilizat în cadrul tranzacțiilor bancare internaționale. Toate băncile care au activitate internațională sunt conectate la sistemul de transfer interbancar SWIFT – Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication. Un cod SWIFT este format din 8 sau 11 caractere.

Prin intermediul unui smartphone Samsung Galaxy, Samsung Pay va fi capabil să se ocupe de toate sarcinile legate de bancă. Este vorba de toate felurile de plăți, transferul de fonduri de investițiile mici și transferul valutar bancar.

Deoarece funcția de transfer bancar a companiei Samsung Pay nu trece prin rețeaua financiară internațională (SWIFT) utilizată de băncile comerciale sau băncile intermediare, aceasta are o taxă de transfer bancar mai mică.

Transferul de valută prin Samsung Pay are comisioane mai mici

Samsung Electronics folosește o metodă de finanțare gratuită pentru a economisi până la 80% în comparație cu băncile comerciale atunci când vine vorba de taxa de transfer bancar. Metoda de finanțare gratuită este atunci când o sumă mare de bani este trimisă către OTM (Operatorul de transfer de bani) și banii sunt plătiți de un partener local, ori de câte ori există o cerere făcută de un client.

Scopul nostru este să punem la dispoziție acest serviciu pe data de 28 ianuarie. Se poate întâmpla ca acest program să fie întârziat cu o zi sau două din cauza unor conexiuni„. A declarat un reprezentant al companiei Samsung Electronics. „Nu putem confirma momentan țările pe care le țintim sau cum vom oferi acest serviciu„.

Stiri

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...

Galaxy Z Fold 2: rezistența la praf este inspirată de aspiratoarele Samsung!

Samsung tocmai a împărtășit o poveste uimitoare care spune multe despre provocările de a proiecta primele modele de smartphone-uri pliabile. Samsung Galaxy...

Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

Tot mai multe zvonuri din ultima perioadă spun că Samsung lucrează la două noi ceasuri inteligente. Cele două ceasuri smartwatch-uri Samsung Galaxy...

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...