Samsung a deschis înscrierile pentru prima sa competiție de PUBG Mobile

737
Samsung a deschis inscrierile pentru prima sa competitie de PUBG Mobile
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

După succesul competiției de Wildrift din primăvara acestui an, Samsung lansează o nouă competiție. Aceasta este destinată pasionaților de mobil gaming, de date aceasta cu jocul PUBG Mobile. Competiția este deschisa tuturor, de la amatori la profesioniști. Pasionații de gaming se pot înscrie până pe 21 octombrie, alături de alți 3 prieteni.

Turneul PUBG Mobile va consta în 3 runde de calificare, iar marea finală va avea loc la finalul lunii. Finala PUBG mobile va avea loc în cadrul evenimentului București Gaming Week. Premiile puse la bătaie sunt câte un Samsung Galaxy S21 pentru fiecare membru al echipei câștigătoare. Membrii echipei care se va clasa pe locul doi vor primi fiecare câte o pereche de căști Galaxy Buds 2.

Mai multe detalii despre competiție, regulament și formular de înscriere pot fi găsite aici: https://bit.ly/PlayOnWithSamsung_PUBG_Mobile.

O nouă acțiune organizată de Samsung: PUBG Mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) este un joc online multiplayer de battle royale dezvoltat și publicat de PUBG Studios. PUBG a fost lansat pentru Microsoft Windows în program beta în martie 2017, cu o versiune completă în decembrie 2017. PUBG este unul dintre cele mai bine vândute, cu cele mai mari încasări și cele mai jucate jocuri video din toate timpurile. La 19 martie 2018, o versiune mobilă numită PUBG Mobile pentru Android și iOS a fost lansată în întreaga lume. PUBG Mobile a acumulat 1 miliard de descărcări din martie 2021 și a încasat peste 4,3 miliarde USD pe dispozitive mobile începând cu decembrie 2020.

Competiția PUBG Mobile este una dintre acțiunile inițiate de Samsung în ultimul an. Ea face parte din platforma Play On with Samsung, care reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum și participarea la evenimentelor de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum este și aceasta. Mai multe detalii despre PlayonwithSamsung gasiti pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/

Recunoașterea meritelor Samsung în această industrie a venit în 7 octombrie la gala Video Gaming Award 2021. Aici Samsung a câștigat distincția de Gaming Communicator of the year – Comunicator al anului în gaming.