Samsung a integrat Apple TV și AirPlay 2 pe televizoarele Smart

1310

Gigantul high-tech a anunțat că toate modelele de televizoare Samsung Smart din anul 2019 și unele modele în 2018 vor avea aplicația Apple TV în peste 100 de țări, precum și suport pentru AirPlay în peste 176 de țări. Utilizatorii vor putea viziona canale Apple TV, precum și filme și emisiuni TV iTunes pe televizoarele Samsung Smart.

Samsung este primul producător de televizoare care integrează Apple TV App și AirPlay 2, potrivit News Samsung. Aplicațiile Apple TV și AirPlay 2 vor fi disponibile prin actualizarea firmware-ului pe toată gama Samsung Smart TV 2019 și în gama QLED și UHD 2018.

În ultimul deceniu, Samsung a oferit în mod constant consumatorilor cea mai largă gamă de conținut pe platforma Smart TV”. A declarat Won-Jin Lee, vicepreședinte executiv al Visual Display Business Samsung Electronics. „Am devenit primul producător de televizoare care integrează aplicația Apple TV pe platforma Smart TV. Samsung oferă clienților acces la aplicația Apple TV pe cele mai mari ecrane disponibile pe piață”.

Integrare completă cu interfața Samsung Smart Hub

Apple TV este pe deplin integrat cu platforma Smart TV de pe cele mai recente televizoare Smart 2019 și unele televizoarele din 2018. Utilizatorii doar vor selecta pictograma aplicației Apple TV pentru a accesa filmele și emisiunile TV deja achiziționate pe iTunes. În plus, pot naviga în peste 100.000 de filme și emisiuni TV, inclusiv titlurile disponibile în HDR premium 4K.

În plus, proprietarii de televizoare Smart curenți se pot abona la canalele Apple TV – plătesc doar pentru cele pe care le doresc. De asemenea, Apple TV+, serviciul de streaming video de la Apple, va putea fi utilizat atunci când va fi disponibil în toamna anului 2019. Cu televizoarele Samsung Smart și AirPlay 2, clienții se pot bucura de videoclipuri și de alte conținuturi de pe iPhone.

Apple Inc. este o companie fondată la 1 aprilie 1976 și are sediul în Cupertino, Silicon Valley, California. În 1976 Steve Jobs și Steve Wozniak au pus bazele unei companii de produse electronice într-un garaj închiriat din orașul Palo Alto, în sudul Californiei. Au fost printre primii producători de computere personale.

Suportul AirPlay 2 facilitează streaming video, fotografii, muzică, podcast-uri și multe altele de pe iPhone, iPad sau Mac la Samsung Smart TV. În comparație cu versiunea originală AirPlay, AirPlay 2 îmbunătățește stocarea datelor și suporta audio streaming de la difuzoare stereo. De asemenea permite ca sunetul audio să fie trimis la mai multe dispozitive în camere diferite.

Aplicația Apple TV funcționează perfect cu diferite caracteristici Smart TV, cum ar fi Universal Guide -Ghidul universal, Bixby și funcția de căutare – Search. Astfel permite utilizatorilor să beneficieze pe tot parcursul căutărilor de interfața Samsung Smart Hub pentru o extraordinară experiență Smart TV.