Acasă Stiri Samsung Electronics integrează serviciile IoT în SmartThings

Samsung Electronics integrează serviciile IoT în SmartThings

Samsung Electronics a integrat în SmartThings mai multe servicii de internet (IoT) și a lansat serviciul pe 26 februarie. Această mișcare a fost făcută pentru a consolida conectivitatea, care este nucleul internetului și pentru a oferi experiențe integrate consumatorilor.

Anterior, au existat aplicații cum ar fi SmarThings, ARTIK și Samsung Connect. Această integrare face ca gigantul IT sud-coreean să ofere consumatorilor consecvenți IoT (Internet of Things), indiferent de dispozitivele pe care le folosesc.

Serviciul integrat SmartThings va fi disponibil pe deplin începând cu luna viitoare. Utilizatorii de aplicații existente, inclusiv Samsung Connect, pot utiliza aplicația SmartThings prin intermediul unor actualizări simple. Samsung Connect a anunțat încă din 12 februarie că va fi actualizat pentru a deveni serviciul SmartThings.

Samsung Galaxy S9, noul model smartphone lansat de gigantul high-tech la MWC 2018 Barcelona, este încărcat cu serviciul SmartThings. O aplicație SmartThings va fi lansată și pe smartwatch-urile Samsung Gear. Smartwatch-urile Samsung Gear Sport și Gear vor avea o aplicație SmartThings care vă va permite să controlați mai multe dispozitive chiar de la încheietura mâinii.

SmartThings conectează nu numai toate platformele și ecosistemele Samsung IoT, ci și aplicațiile, terminalele și serviciile terților. Samsung Electronics a integrat chiar și platforma electronică Harman Ignite Platform în SmartThings.

Harman Ignite este o platformă cloud completă, end-to-end, care permite conectivitate, gestionarea dispozitivelor, activarea aplicațiilor, analize și capabilități de servicii gestionate. Permite furnizorilor de automobile, distribuitorilor și furnizorilor de servicii să introducă, să gestioneze, aplicații și servicii inovatoare de conectivitate, siguranță și confort.

Potrivit Samsung, mai mult de 40 de aplicații sunt construite în SmartThings chiar acum. Cei mai mulți utilizatori Samsung sunt familiarizați cu Samsung Smart Home și Samsung Connect, dar orice alt serviciu pe care Samsung îl va lansa în continuare va veni cu aplicația proprie pentru a putea fi integrat în SmartThings. Samsung a luat în considerare extinderea asistentului inteligent Bixby, pentru a fi integrat pe noile televizoare și frigidere și pe diverse alte aparate electrocasnice. Nu a fost făcută nicio mențiune despre aplicația S Voice cu Bixby, care este o progresie naturală a serviciului. Alături de această integrare va fi o revizuire imensă a UI (user interface), așteptată să fie disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS în această primăvară.

Companiile pot dezvolta cu ușurință soluții care se conectează la toate produsele SmartThings utilizând interfața de programare a aplicațiilor a Cloud-ului SmartThings. Samsung Electronics intenționează să furnizeze consumatorilor servicii de informații personalizate prin crearea unui ecosistem IoT în care toate dispozitivele sunt perfect corelate unul cu celălalt.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...