Browser-ul Samsung Internet, peste 1 miliard de instalări din Play Store

1771

Samsung Internet browser a ajuns la o devărată piatră de hotar pe Magazin Play! Aplicația gigantului high-tech a fost instalată de peste un miliard de ori din Play Store. În urmă cu numai 12 luni, browswer-ul Samsung Internet a depășit bariera celor 500 de milioane de instalări. Acum, cele mai recente cifre pune aplicația Samsung în fața browserelor Firefox și Opera pentru dispozitivele Android combinate.

Faptul că Samsung Internet vine preîncărcat pe smartphone-uri Galaxy a ajutat browser-ul ​​să atingă acest număr impresionant. Fiecare nou dispozitiv Samsung care este activat contează ca o instalare. Deoarece smartphone-urile Samsung Galaxy se vând mult mai bine și mai mult decât dispozitivele de la alți producători, aplicația Samsung Internet, foarte probabil, își va păstra poziția de top pentru anii ce vor veni, la numărul de instalări.

Browserul Samsung Internet atrage tot mai mulți utilizatori

Concurența între diferitele browsere de internet este foarte mare și meritul browser-ului Samsung este cu atât mai mult de necontestat. Dincolo de noile smartphone-uri Galaxy cu Samsung Internet instalat, browserul Samsung reușește să convingă și utilizatorii care dețin un smartphone de la alți producători.

Mai trebuie să spunem că aplicația este mai mult decât un browser impus de Samsung, are și calități reale. Este puternic din punctul de vedere al vitezei, ergonomia sa atrage mulți utilizatori și are cele mai multe caracteristici pe care le dorim să le găsim pe un astfel de instrument. Un mod de noapte, pentru a vă proteja și odihni ochii, suportul extensiilor, navigarea convenabilă între file și ferestre pentru navigație privată.

Browser, numit și navigator de internet, browser web sau explorator web. Este o aplicație software ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web, dar și să comunice cu furnizorul de informații. În 1991 Tim Berners-Lee a pus fundația primului browser web.

Samsung Internet adaugă permanent caracteristici noi

Trebuie să spunem că Google Chrome, va rămâne inevitabil în față. Este popular ca browser atât pe mobil, cât și pe desktop și vine, de asemenea, preîncărcat pe toate dispozitivele Android. Samsung Internet este disponibil pentru toate dispozitivele Android (începând cu Android 5.0 Lollipop și cele ulterioare) și este, de asemenea, unul dintre browserele cu cele mai multe funcții pe Android. Plugin-urile / suportul pentru extensii este, probabil, cel mai mare atu a acestuia, pe lângă caracteristicile exclusive Samsung precum autentificarea senzorilor de iris pe site-uri web.

Aplicația Samsung Internet a avut, de asemenea, o performanță excelentă de mult timp și mai ales în ultimul timp. Nu în ultimul rând, Samsung adaugă permanent noi caracteristici și îmbunătățiri aplicației sale de browser. Putem spune, mai mult decât la oricare dintre celelalte aplicații ale sale care sunt disponibile în Magazinul Play.