Samsung Internet 14.0 aduce Brings App Pair, Flex Mode și multe altele

404
Samsung Internet 14 aduce Brings App Pair Flex Mode si multe altele
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Internet este unul dintre cele mai bune browsere web pentru smartphone-uri și tablete Android, dacă nu cel mai bun. Este plin de caracteristici și relativ rapid. Acum, o nouă actualizare este aici pentru a face browserul și mai bun, primim Samsung Internet 14.0.

Cea mai recentă actualizare a versiunii 14.0 pentru Samsung Internet adaugă o serie de funcții noi pentru o productivitate îmbunătățită. Pentru început, acum acceptă perechi de aplicații în modul ecran divizat. Samsung Internet vă permite deja să deschideți două file side-by-side în modul split-screen. Acum, cu cea mai recentă actualizare, puteți salva oricare două file ca perechi de aplicații în panoul dvs. de margine.

Pentru a adăuga file ca perechi de aplicații, trebuie pur și simplu să atingeți divizorul atunci când două file Samsung Internet rulează una lângă alta în modul ecran divizat. Acolo, veți vedea două butoane – unul pentru comutarea ordinii filelor, în timp ce celălalt adaugă cele două file ca perechi de aplicații în panoul de margine. Apoi puteți deschide aceste două file în modul split-screen oricând doriți.

Samsung Internet 14.0 aduce mai multe funcții noi

Proprietarii telefoanelor pliabile Galaxy Fold și Galaxy Flip se pot bucura acum de modul Flex cu Samsung Internet. Nu vor mai trebui să acceseze Asistentul video pentru a activa Flex Mode. Funcția este activată automat atunci când redați videoclipuri pe ecran complet pe browser, conform Andriod Headlines. Dacă pliați dispozitivul la jumătate când se redă un videoclip, comenzile se vor deplasa în jumătatea inferioară a ecranului în timp ce videoclipul continuă să fie redat în sus. Ne așteptăm ca mai multe aplicații Samsung să ofere suport nativ pentru Flex Mode în viitorul apropiat.

Pentru proprietarii tabletelor Galaxy Tab S7 și Tab S7+, Samsung Internet poate recunoaște acum scrierea de mână în casetele de text, precum și în bara URL. Funcția „Anti-tracking inteligent îmbunătățit” de la Samsung Internet șterge acum automat cookie-urile la intervale programate. Samsung promite îmbunătățiri și în modul Reader.

Samsung Internet este un browser web mobil pentru smartphone-uri și tablete dezvoltat de Samsung Electronics. A fost lansat pe dispozitivele Galaxy în 2012. În ianuarie 2021, browserul Samsung Internet avea o cotă de 6,4%.

Mai mult, acum puteți aplica fontul de sistem al dispozitivului dvs. și pe paginile web. Această opțiune este disponibilă prin secțiunea Labs din Samsung Internet Settings. Extensia de traducere adaugă, de asemenea, suport pentru 18 limbi în timpul navigării pe web. Nu în ultimul rând, Samsung Internet 14.0 aduce îmbunătățiri la setările de confidențialitate și securitate. Există un nou panou de control de securitate care arată câte ferestre pop-up și cookie-uri au fost blocate.

Samsung a lansat Samsung Internet 14.0 în versiunea beta la începutul lunii trecute. Versiunea stabilă a celei mai recente versiuni se lansează acum pe scară largă, aducând aceste schimbări tuturor. Puteți descărca aplicația prin Google Play Store sau Galaxy Store dacă dețineți un smartphone sau tabletă Samsung.