Samsung Internet beta lansat cu schimbări de design și One UI

925
Samsung Internet actualizat
Sursă foto: Google

La sfârșitul lui decembrie 2018 browser-ul Samsung Internet a depășit numărul de 1 miliard de instalări. Probabil Samsung a profitat de atingerea acestei borne pentru a aduce ceva nou la browserul său de internet. Gigantul tech lansat o nouă versiune beta pentru browserul Samsung Internet, care a adus noua interfață One UI în aplicație.

Versiunea Beta 9.2.00.47 pentru Samsung Internet este disponibilă de la Galaxy Apps Store și Magazin Play. Pe lângă modificările de design, programul beta pentru Samsung Internet aduce și o caracteristică importantă de confidențialitate numită Smart Anti-Tracking.

Night Mode va veni cu noua actualizare Samsung Internet

Așa cum era de așteptat, noul design al interfeței Samsung One UI a dus la migrarea majorității meniurilor și funcțiilor către partea de jos a ecranului. În acest fel, funcționează mai ușor în utilizarea cu o singură mână (nu trebuie să vă reamintim cât de mari sunt ecranele în aceste zile), amintim numai Samsung Galaxy Note 9.

Samsung mai menționează că exista acum un nou mod de noapte, numit Night Mode, în interiorul aplicației și pare să funcționeze la fel ca înainte. În plus, puteți activa și „Dark Mode” când utilizați Night Mode, pentru a schimba automat pagina Web afișată într-o temă mai închisă. Pictograma aplicației a primit și o actualizare, cu un aspect mai plăcut pentru a se potrivi cu pictogramele pe care le vedem pe telefoanele Samsung Galaxy cu Android Pie.

Facebook a fost fondat în 2004 și are sediul Menlo Park, California, SUA. Facebook deține rețelele sociale Facebook, Instagram și WhatsApp. La 1 ianuarie 2019 Facebook avea un număr de numărul de 35.587 de angajați. În 2018 Facebook a avut vânzări nete de 55,83 miliarde dolari și venituri nete de 22,11 miliarde USD.

În ceea ce privește caracteristica Smart Anti-Tracking, este ceva care va încerca să vă reducă șansele de a vedea anunțuri despre ceva ce ați căutat pe un anumit site. De exemplu, dacă ați căutat vreodată ceva pe Google, pe Facebook și alte aplicații. Acum Smart Anti-Tracking (Smart anti-urmărire) va bloca aceste anunțuri, de cele mai multe ori foarte deranjante, pe telefonul dvs. Această caracteristică poate fi activată accesând Setări -> Confidențialitate și securitate -> Smart anti-urmărire.

Puteți descărca cea mai nouă versiune Samsung Internet beta din Magazinul Play sau din magazinul Galaxy Apps.