Nouă versiune Samsung Internet Beta cu noi caracteristici

1142

Noua versiune a browserului Samsung Internet Beta conține o serie de caracteristici noi. Caracteristici care pot deveni standard în Samsung Internet pe toate telefoanele Galaxy în viitor. În plus față de browserul web Samsung normal, puteți instala, de asemenea, browserul Samsung Internet Beta pe smartphone-urile Galaxy.

După cum sugerează și numele, aceasta este de fapt o versiune de test, în care puteți încerca lucrurile înainte ca acestea să ajungă automat în fiecare smartphone Galaxy. Ultima versiune – cu numărul 7.4.00.46 – conține multe gadget-uri noi.

Este o actualizare substanțială care adaugă noi caracteristici și îmbunătățește cele existente cu noi funcționalități. O evidențiere importantă se adresează proprietarilor Galaxy S9 și Galaxy S9+: acum vă puteți autentifica pe site-urile web din Samsung Internet prin intermediul scanării inteligente, care vă scanează atât irisul, cât și fața pentru o securitate și o siguranță sporită. Recunoașterea feței funcționează mai repede, dar este mai puțin sigură și necesită multă lumină. Scanarea inteligentă vă oferă cele mai bune din ambele.

Standul Reader a fost, de asemenea, îmbunătățit. În acest mod puteți afișa pagini web cu mult text într-un format care nu distrage atenția (inclusiv fără anunțuri, de exemplu). Acest mod este deja vechi, dar acum vă puteți seta propriile lucruri ca și culoare de fundal, font și dimensiune. În plus, gestionarea descărcărilor este mult mai bună în noua versiune a aplicației. Acum puteți filtra în lista de fișiere descărcate după tip – video, audio, fotografie etc. – și, de asemenea, permiteți partajarea fișierelor direct cu persoanele dvs. de contact.

În România, numărul total de conexiuni la internet mobil de bandă largă era de 16,6 milioane la mijlocul anului 2017, în creștere anuală cu 13%, iar rata de penetrare a internetului mobil la nivel de populație a ajuns la 85%, în creștere cu aproape 10%  față de mijlocul anului anterior. În iulie 2016, o rezoluție ONU a declarat că accesul la internet este un drept uman de bază.

O altă caracteristică nouă și utilă, nu este încă utilizată în Europa dar o așteptăm, selectați unde doriți să salvați un fișier descărcat. Numai în India, Samsung a activat această opțiune, deocamdată. Iar în Statele Unite, puteți primi notificări despre sursele de știri din notificările dvs., dacă doriți și le-ați setat personal. Dar după cum am spus, aceste două opțiuni nu pot fi folosite încă în Europa.

Internet Samsung continuă să fie un browser cu funcții dense pentru Android, iar cea mai recentă versiune beta aduce și mai multe lucruri pentru utilizatorii obișnuiți ai aplicației. Desigur, dacă nu sunteți interesat să testați software-ul beta, puteți aștepta noile funcționalități și îmbunătățiri pentru a ajunge la versiunea stabilă a Samsung Internet, deși poate dura câteva luni.

SURSĂGalaxyClub