O nouă caracteristică Samsung Internet – Bookmark bar – este disponibilă

381
O nouă caracteristica Samsung Internet bookmark bar
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung are două versiuni ale aplicației sale de internet pe Galaxy Store și Google Play Store. Samsung Internet beta este cel folosit pentru a introduce și testa noi caracteristici înainte ca acestea să ajungă în cele din urmă la versiunea stabilă a aplicației. Acum, o caracteristică care a fost disponibilă în beta în ultimele luni a sosit pe aplicația de internet Samsung non-beta. Este vorba despre bara de marcaje – bookmark bar.

Această caracteristică bookmark bar este opțiunea de a adăuga o bară de marcaje persistentă în partea de sus a browserului. Este similară cu barele de marcaje văzute în browserele desktop, astfel puteți deschide rapid site-ul dvs. preferat. Bineînțeles, având în vedere proprietatea limitată a ecranului pe telefoane, bara de marcaje este mai potrivită pentru tablete, dar cu cea mai recentă versiune de Samsung Internet, este disponibilă dacă aveți nevoie de ea, indiferent cât de mare sau mic ar putea fi dispozitivul.

Bookmark bar – permite accesul rapid la site-urile web preferate

Pentru a activa bookmark bar – bara de marcaje, trebuie să accesați Setări, să mergeți la Aspect, apoi atingeți opțiunea Afișați bara de marcaje și să selectați Întotdeauna. Conform SamMobile, pentru a o elimina, schimbați doar din Întotdeauna în Niciodată. Odată activată, puteți adăuga oricare site web pe care navigați în acel moment la bara de marcaje atingând cele trei linii paralele, apoi Adăugare pagină (butonul cu semnul plus mare) și selectând bara de marcaje.

Noua actualizare Samsung Internet cu bookmark bar – bara de marcaje îmbunătățește, de asemenea, funcția „Continuă aplicații pe alte dispozitive”. Pentru cei care nu știau, Samsung Internet poate sincroniza filele pe diferite dispozitive Galaxy conectate la același cont Samsung, iar acum, sincronizarea ar trebui să se extindă până la poziția exactă a paginii.

Safari este un browser web grafic, parțial open source, bazat pe WebKit dezvoltat de Apple. A apărut pentru prima dată ca parte a Mac OS X Panther pe Mac în 2003. Safari 15 este versiunea curentă disponibilă.

Pentru a vizualiza toate filele sincronizate, trebuie să apăsați pictograma filelor din partea dreaptă sus a ecranului. Pentru a vizualiza toate filele deschise, atingeți butonul Mai multe (cele trei puncte verticale) și selectați Filele sincronizate.

Cota de piață a browser-ului mobil Samsung Internet era de 5,85% în luna mai 2021. Pe primul loc era Chrome cu 63,06% urmat de Safari cu 23,93%. Cea mai recentă aplicație Internet Samsung (versiunea 14.2.1.69) poate fi descărcată din Galaxy Store sau Google Play Store.