Samsung Internet Browser depășește 500 de milioane de instalări

1088

Concurența între diferitele browsere de internet este foarte mare dar și în aceste condiții browserul Android a lui Samsung a depășit 500 de milioane de instalări din Magazinul Play. O cifră uriașă într-un timp scurt. Toate noile smartphone-uri Galaxy sunt vândute cu Samsung Internet Browser deja instalat. Dar nu numai atât, browserul Samsung reușește să convingă și utilizatorii care dețin un smartphone de la alți producători.

Samsung Internet Browser a ajuns la peste 500 de milioane de instalări din Magazinul Google Play. Este clar că a fost destul de popular pentru toți utilizatori dacă a ajuns la această cotă. Browser-ul web al companiei sud-coreene a reușit să depășească acest prag simbolic, ajutat și de faptul că este preinstalat implicit pe smartphone-uri din gama Galaxy. Dar aplicația este disponibilă și pentru dispozitivele de la alte mărci, iar unii utilizatori preferă să utilizeze Internetul Samsung mai degrabă decât un alt browser, mai ales dacă au folosit un smartphone Galaxy înainte.

Pentru comparație, Google Chrome domină piața cu peste un miliard de instalări și la fel ca Windows, acesta este cel mai popular browser Android. Pe de altă parte, browser-ul Samsung depășește ca volum pe Firefox și Opera, care rămân cu performanțe foarte bune.

Mai trebuie să spunem că aplicația este mai mult decât un browser impus de Samsung, are și calități reale. Este puternic din punctul de vedere al vitezei, ergonomia sa atrage mulți utilizatori și are cele mai multe caracteristici pe care le dorim să le găsim pe un astfel de instrument: un mod de noapte, pentru a vă proteja și odihni ochii, suportul extensiilor, navigarea convenabilă între file și ferestre pentru navigație privată.

Cu această extensie dezvoltată de Disconnect, este foarte ușor să vă protejați intimitatea și să blocați numeroșii trackeri care vă urmăresc pe web. Pentru a comuta de la un mod la altul, activați pur și simplu o singură pictogramă. Datorită acestei extensii, viteza de navigare va fi mult îmbunătățită.

Browser, numit și navigator Internet, browser web, navigator web sau explorator web, este o aplicație software (program) ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web, dar și să comunice cu furnizorul de informații. În 1991 Tim Berners-Lee a pus fundația primului browser web.

 Dacă doriți să vedeți ce poate browserul, chiar vă recomandăm acest lucru, aplicația este disponibilă gratuit în Magazinul Play. Tot ce aveți nevoie este un smartphone cu minim Android 5.0 Lollipop pentru a vă bucura de el, chiar dacă nu este marca Samsung.

SURSĂPhonAndroid